Barion Pixel Skip to content
learning resources játékok

Homokozós – vizezős finommotorikát fejlesztő eszközök – Learning Resources

(1 vásárlói vélemény)

7.990 Ft

A Sand & Water készlet négyféle speciális eszközt tartalmaz, melyek mindegyike segítséget nyújt a finommotorikus készségek fejlesztéséhez.


Szállítási és fizetési részletekről bővebben >>>itt<<< olvashatsz.

Elérhetőség: készleten

Homokozós – vizezős finommotorikát fejlesztő eszközök

A Learning Resources finommotorika fejlesztő készlete 4 darab különböző eszközből áll:

  • 1 db ollófogás előkészítő eszköz (Handy Scooper) – az ollófogás, az ollós mozdulatok előkészítéséhez, apró tárgyak szortírozásának gyakorlásához, még homokozóban is használható, könnyen tisztítható
  • 1 db tekergős pipetta (Twisty Droppers) – víz felszívásához és spricceléséhez, fürdésnél kiváló játszótárs, nagyszerű eszköz az erőadagolás fejlesztéséhez és az „adagolás” megtapasztalásához
  • 1 db szuper tekerő (Super Spinner) – kiváló eszköz a tekerő mozdulatok és erőadagolás elsajátításához, a két kéz együttes koordinációjának gyakorlásához.
  • 1 db spriccelő (Squeezy Squirter) – ki ne szeretne vizet spriccelni? Kiváló játszótárs fürdőkádban vagy akár strandon is!

Mielőtt kipróbálná a gyermek ezeket a speciális eszközöket, fontos, hogy megmutassuk neki azok helyes használatát. Gyakoroljuk együtt vele,  hogyan lehet például a pipettával nyomó-elengedő mozdulatokat végezni, hogy aztán rutinszerűen el tudja sajátítani ezeket a mozdulatokat és már egyedül is képes legyen vele hosszabban eljátszani.

A terméket 3 éves kortól ajánljuk!

 

Tudtad a Learning Resources-ról?

Az amerikai Learning Resources 1984 óta folyamatosan gyártja a jobbnál jobb játékait, mára az innovatív, egyedi tervezésű fejlesztőjátékok jeles képviselőivé váltak. A Learning Resources különösen nagy hangsúlyt fektet a játékok tervezése során a STEM készségekre (Science, Technology, Engineering, Matematics), így olyan játékok hagyják el a cég gyárait, melyek segítik a gyermekek számolással, mennyiségek értelmezésével, problémamegoldással és logikus gondolkodással kapcsolatos képességeinek fejlődését.

 

Rövid videó a gyártótól:

További információk

Méretek25 × 25 × 5 cm
Életkor

3+

Gyártó

Learning Resources

Kategória

Finommozgást segítő eszközök

Anyagösszetétel

Műanyag

Homokozós – vizezős finommotorikát fejlesztő eszközök – Learning Resources termékről 1 értékelés

  1. Borbála F.

    Ár-érték arányban nagyon drága.

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

EAN: 765023855593Cikkszám: LR08Termékkategória:Termék cimkék: