Barion Pixel Skip to content
djeco játékok

Marokfilc – 6 színű pöttyöző filc készlet – Djeco

5.960 Ft

Hat különböző színű marokfilc a Djeco kínálatából, melyeket már 18 hónapos kortól használhatnak a gyerekek!


Szállítási és fizetési részletekről bővebben >>>itt<<< olvashatsz.

Elérhetőség: készleten

Marokfilc – 6 színű pöttyöző filc készlet

A Djeco különleges marokfilc terméke lehetőséget teremt a legkisebbek számára az önálló alkotásra. A pöttyözésre alkalmas filcek kialakításuknak köszönhetően könnyen megmarkolhatóak, így a kisgyermekek – akik még helyes ceruzafogásra nem képesek – megtapasztalhatják, milyen nyomot hagyni a fehér papíron, milyen érzés önállóan alkotni. A pöttyöző filc teljesen biztonságos, nincs hegyes vége, így már 18 hónapos kortól használható. A hengeres testet megmarkolva lehet pöttyöket rajzolni a papírlapra, még ha erősen is ütögeti a gyermek a filcet, akkor sem hajlik el vagy nyomódik be a hegye, mint a hagyományos filceké.

A pöttyöző filc mérete: 12.5 x 3.5 cm. A doboz mérete: 29.5 x 23 x 4 cm, mely 6 különböző színű filcet tartalmaz, így a gyerekek tetszés szerint választhatnak színt és készíthetnek színekben gazdag pöttyrajzokat.

A filcek csavaros kupakkal rendelkeznek, melyek virágszirom szerű kiképzést kaptak, így könnyen megragadhatóak és csavarhatóak.

 

Tudtad a Djecoról?

Djeco egy családi vállalkozás Franciaországban, melynek gyökerei az 1950-es évekre nyúlnak vissza. A cég anyáról fiúra szállt, mely a ’90-es években kapott igazán új lendületet, amikor Frederic Michel Dales megtervezett egy sor fejlesztő játékot, melyek formabontóak voltak és egyedi művészi jellegzetességekkel rendelkeztek az akkori játékpiacon. A Djeco azóta is a minőségi, összetéveszthetetlen designnal és esztétikummal rendelkező fejlesztő játékok műhelye, mely a 2000-es években megjelent kézműves készleteivel a kreatív és alkotó időtöltést is forradalmasította.

Neves grafikusok és illusztrátorok tervezik a termékeket, melyeknek sokszor már maga a csomagolása is gondosan tervezett, minőségi alapanyagokból készült, így strapabíró és időtálló is egyben. A Djeco mára meghódította az egész világot, számos országban – köztük hazánkban is – a minőségi, művészi igényességgel megtervezett, magával ragadó szín- és formavilágú játékok védjegyévé vált.

További információk

Méretek12,5 × 3,5 × 3,5 cm
Életkor

18 hónapos kortól

Gyártó

Djeco

Kategória

Alkotó eszközök

Anyagösszetétel

Műanyag, Papír/Karton

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Marokfilc – 6 színű pöttyöző filc készlet – Djeco” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük