Barion Pixel Skip to content
wow játékok

Leo London formabedobós busz – Wow

9.990 Ft

Az egyik legergonomikusabb játék a műanyagból készült játékok között!

Szállítási és fizetési részletekről bővebben >>>itt<<< olvashatsz.

Elérhetőség: elfogyott

Leó London formabedobós busz

Kifutott termék, sajnos már nem forgalmazzuk!

Játékismertető:

Leó London egy angol buszról mintázott formebedobós műanyag jármű. A buszhoz tartozik egy buszvezető bácsi és 3 darab műanyag formabedobó is. Egészen pontosan 1 db zöldre színezett kör, 1 db  kékre színezett háromszög és 1 db sárgára színezett négyzet alapú forma. A busz szélvédője felhajtható, úgy lehet beletenni a buszvezető bácsit. A tetőn találjuk a három bedobó nyílást, mindegyik a megfelelő színnel segíti a formabeillesztést. A hátsó csapóajtó a busz oldalán lévő kis gomb benyomásával nyitható ki, így a bedobott formákat a busz hátulján lehet kivenni vagy kiborítani. A kis ajtónyitó gomb ujjal is benyomható, de a buszvezető bácsi kezére lett optimalizálva, így egyszerűbb, ha a bácsira bízzuk az ajtó kinyitását és az ő kezét nyomjuk a gombhoz.

A Leó London formabedobós busz mechanikus motorral (lendkerék) van felszerelve, így a talajhoz nyomva és elgurítva a saját lendületét használva tud hosszabban gurulni.

A Leó London busz 2019-ben az Ország Játéka versenyen a Bébijáték kategória nyertese lett a közönségszavazat és a zsűri értékelése alapján egyaránt!

A játékot 1-5 éveseknek ajánljuk!

 

A Leó London formabedobós busz által előhívott készségek és képességek:

finommotorikanagymozgásszem-kéz koordinációszínfelismerésfantázia

A formabedobós busz tetején a kör, háromszög és négyzet formák bedobása során a gyermek a formafelismerés képességét használja, a műanyag forma beillesztése a finommotorikus készségeket és a szem-kéz koordinációt hívja elő. A formákhoz színek is tartoznak, így azok felismerése is segíti a formák helyükre illesztését. A lendkerekes busz tologatása és felgyorsítása a gyermek nagymozgásos képességeit vonja be a játékba. A busz természetesen szerepjátékra is alkalmas, egyszerű járműként is használható, fiúk és lányok egyaránt szeretnek vele játszani.

 

Tapasztalatok és alternatív játéklehetőségek:

Kevés olyan kialakítású játékot gyártanak, mely szerepjáték és készségfejlesztő is egyben. A Wow Toys London busza azonban ilyen, már a korai évektől (1 éves kortól) egészen az óvodás kor végéig a gyermek kedvence lehet. A Wow játékokra jellemző lekerekített formák, biztonságos kialakítás, minőségi anyaghasználat jellemzi a játékot. A lendkerék motorhoz hasonlító hangja a gyerekek számára megunhatatlan.

 

Tudtad a Wow márkáról?

A Wow játékokat az Egyesült Királyságban tervezik már 1997 óta, első osztályú műanyag játékaival a cég mára Európa egyik meghatározó játékgyártójává vált. A vállalatnál különösen büszkék arra, hogy minden játékuk elem nélküli, a különböző „mozgó” funkciókat minden esetben mechanikus módon hozzák létre. Játékaik összetéveszthetetlen jellegzetességekkel rendelkeznek, jól felismerhetőek a Wow játékok lekerekített élei, robosztus, strapabíró megjelenésük. Egyik játékuk sem tartalmaz lenyelhető alkatrészt, így rendszerint már 3 éves kor alatt is használhatóak. PVC és BPA mentesek, s a játékok festése is teljesen biztonságos, semmilyen toxikus anyagot nem tartalmaz.

A vállalat elsősorban különböző játékjárművek és a hozzájuk kapcsolódó figurák megvalósításával foglalkozik. Játékaik így kiváló szerepjáték eszközök, minden járműhöz tartozik legalább egy jellegzetes figura és valamilyen mechanikus funkció. A Wow játékok kialakításuknak köszönhetően nagyon masszívak, ellenállóak, így testvérről testvérre, generációról generációra örökölhetőek.

Annyira szeretjük a gyártó megoldásait, hogy a Játékpszichológia 100 játék válogatása 3 különböző járművet is tartalmaz a Wow világából.

 

Ha tetszett a Leó London formabedobós busz játékleírása, olvasd el a Szemlélet oldalunkat is, melyben a jatekpszichologia.hu gyerekjáték webáruház 100 darab játékának kiválasztása során alkalmazott koncepciónkat ismertetjük.

További információk

Méretek32 × 12 × 18 cm
Gyártó

Wow

Anyagösszetétel

Műanyag

Kategória

Fejlesztő játékok

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Leo London formabedobós busz – Wow” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

EAN: 5033491107205Cikkszám: WO01