Barion Pixel Skip to content
melissa & doug játékok

Bábjáték készlet – állatok – Melissa & Doug

9.990 Ft

Egy kesztyűbáb készlet 4 kedves állattal! Minőségi, puha textilbábok szerepjátékhoz.

Szállítási és fizetési részletekről bővebben >>>itt<<< olvashatsz.

Elérhetőség: készleten

Bábjáték készlet – állatok – Melissa & Doug

Játékismertető:

Az amerikai Melissa&Doug egy kedves bábjáték készletet állított össze az ovis-kisiskolás korosztály számára. A kesztyűbáb szett 4 különböző állatból áll: tigris, zsiráf, elefánt és kismajom. A bábokat gyerekek és felnőttek egyaránt tudják használni. A bábok puha plüss anyagból készültek, élénk színűek és az állatok jól felismerhetőek.

A játékot 3 éves kortól ajánljuk! A bábok szappanos vízzel moshatóak. Egy kesztyűbáb kb. 35 cm magas.

 

A bábjáték készlet által előhívott készségek és képességek:

erőadagolásfinommotorikaszem-kéz koordinációbeszédkészségkoncentrációmemóriaszókincsegyüttműködésfantáziakommunikáció

A bábok mozgatása és pozícionálása hozzájárulhat a szem-kéz koordináció fejlődéséhez. Nagyobb gyerekekre a történetek mesélését is rábízhatjuk, mely trenírozza a beszédkészséget és a memóriát. A mesék a gyermek szókincsének bővülését is segítik. A bábozás és mesélés egyszerre komplex feladat, így a játék a gyermek koncentrációs képességét is megdolgoztatja. Ha a gyermekkel együtt bábozunk és mesélünk, azzal az együttműködési képességének fejlődését is elősegíthetjük.

 

Tapasztalatok és alternatív játéklehetőségek:

A bábozás kiváló lehetőséget teremt az olyan pszichés, szociális képességek fejlesztésére, mint például az empátia, fantázia, kommunikáció vagy az együttműködés. A bábozás hozzájárul az önfeledt játszáshoz, és kifejezetten alkalmas a gyermek beszédkészségének a fejlesztésére is a figura megszólaltatása, megszemélyesítése által. Kisgyermek korban, amikor még a valóság és a fantázia kéz a kézben járnak, a bábozás meseszerű élményt nyújt, segíti a fantáziavilág megelevenedését, mely által a különböző érzelmek és a félelmek biztonságos környezetben újra átélhetőek, illetve feloldhatóak. Szeretettel ajánljuk a bábjáték készletet otthoni és intézményi használatra egyaránt!

 

Ha tetszett a Bábjáték készlet leírása, olvasd el a Szemlélet oldalunkat is, melyben a jatekpszichologia.hu gyerekjáték webáruház 100 darab játékának kiválasztása során alkalmazott koncepciónkat ismertetjük.

 

További információk

Méretek36 × 25 × 9 cm
Gyártó

Melissa and Doug

Kategória

Szerepjátékok

Anyagösszetétel

Textil

Életkor

3+

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Bábjáték készlet – állatok – Melissa & Doug” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük