Barion Pixel Skip to content
magni

Puha építőkockák állatfigurákkal – 16 db-os – Magni

11.990 Ft

Puha építőkockák a legkisebbeknek kedves állatfigurákkal!


Szállítási és fizetési részletekről bővebben >>>itt<<< olvashatsz.

Elérhetőség: készleten

Puha építőkockák állatfigurákkal – 16 db-os – Magni

Játékismertető:

Kiváló minőségű szilikonból készült építőkocka készlet a dán Magnitól! A játék 12 darab építőkockát és 4 különböző állatfigurát tartalmaz. A kockák felülete lekerekített, puha tapintású és teljesen biztonságos, így már 6 hónapos kortól is használható!

A kockák felülete különböző mintázatot kapott, minden kocka egyedi! Egyik oldalukon a számokat (0-9-ig) és a műveleti jeleket láthatjuk, míg másik oldaluk kedves állatokat formál. A kockák teteje és alja változatos alakzatokon keresztül illeszkedik egymáshoz, így formaillesztős-toronyépítős játékot is játszhatunk velük.

 

A Puha építőkockák által előhívott készségek és képességek:

nagymozgásreflexszem-kéz koordinációszínfelismerésvizuális észleléslogikarész-egész látásmódszámfogalomszámolásszókincs

A puha kocka nagyszerű taktilis és vizuális ingereket biztosít a babának, a kockákból való építkezés pedig hozzájárulhat a szem-kéz koordináció és a térbeli látásmód fejlődéséhez. A kockák dobálása, elkapása a reakcióidőt erősíti. Ha a kockák felületi mintái alapján toronyépítőset, sorbarakósat játszunk a kockákkal, akkor a szín– és formafelismerés, illetve a rész-egész látásmód képességek vonódnak be a játékba. A puha kockák felszínén látható alakzatok megnevezése a szókincset gyarapítja, míg a számos felületükkel való ismerkedés a számfogalmat erősíti.

 

Személyes tapasztalatok és alternatív játéklehetőségek:

A játékpiacon kapható puha játékkockák közül a Magni készletét bátran ajánljuk minden kisgyereknek. A magas minőségű szilikonnak köszönhetően a játék biztonságos, sorjamentes, a kockákból kiharapni nem lehet darabokat, anyaga bevizsgált és megfelel az európai szabályozásnak. Színei kellemesek, festése természetesen semmilyen toxikus anyagot nem tartalmaz.

Nagyon jó ötlet volt a Magnitól, hogy a kockák mellé állatfigurákat is tervezett, a játék így még barátságosabb és funkciógazdagabb lett, akár szerepjátékhoz is használhatjuk a kedves állatokat.

A termék szappanos vízzel könnyen tisztítható!

Tudtad a Magniról?

Magni egy exkluzív dán gyermekjáték márka, mely kiemelt fontosságot tulajdonít a magas minőségű gyártási folyamatoknak és a biztonságos anyaghasználatnak. Azon túl, hogy minden termékük megfelel az európai gyermekjátékokkal kapcsolatos szabályozásoknak (EN71, CE), a Magni további minőségbiztosítási rendszereket (BSCI, Sedex, ISO9001) alkalmaz illetve tesztelési, verifikációs vállalatokkal (SGS, Intertek) is ellenőrizteti termékeit.

A Magni szó jelentése “Erőteljes”, az északi, skandináv mitológiából származik. Magni apja a hollywoody filmekből is ismert Thor volt, anyja pedig az óriásnő, Jarnsaxa. Magni örökölte apja erejét és bátorságát, a hiedelemrendszer szerint a szél, az időjárás és a jó termés érdekében idézik meg őt.

A cég 2001-es alapítása óta alapfilozófiája, hogy minden gyermek biztonságos, minőségi játékokkal nőhessen fel.

 

Ha tetszett a Puha építőkocka játékleírása, olvasd el a Szemlélet oldalunkat is, melyben a jatekpszichologia.hu gyerekjáték webáruház 100 darab játékának kiválasztása során alkalmazott koncepciónkat ismertetjük.

További információk

Életkor

6 hónapos kortól

Gyártó

Magni

Anyagösszetétel

Műanyag

Kategória

Bébijátékok

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Puha építőkockák állatfigurákkal – 16 db-os – Magni” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

EAN: 5707594036471Cikkszám: Magni3647Termékkategória:, , , ,