Barion Pixel Skip to content
learning resources játékok

Kézügyesség fejlesztő csipesz – Learning Resources

(2 vásárlói vélemény)

690 Ft

A krokodilcsipesz kiváló segítőtárs a kézügyesség és a szem-kéz koordináció fejlesztéséhez! Hatféle színből választhatsz!


Szállítási és fizetési részletekről bővebben >>>itt<<< olvashatsz.

Válassz termékvariációt a fentiek közül!

Kézügyesség fejlesztő csipesz

A Learning Resources krokodil formájú csipesze egy kézügyesség fejlesztő eszköz. Kifejezetten a kisebb gyerekek (2+ korosztály) kézméretéhez lett tervezve, elősegíti a csippentő mozdulat megfelelő kialakulását. Bármilyen tárgy felcsippenthető vele, melynek egyik oldala belefér a krokodil közel két centiméteres szájába, legyen az radír, üveggolyó, legó, ceruza, építőjáték, stb.

Mielőtt elkezdene játszani vele a gyermek, fontos, hogy megmutassuk neki a csipesz helyes fogását, valamint azt, hogyan lehet vele nyitó-záró mozdulatokat végezni, csippenteni. A cél, hogy rutinszerűen elsajátítsa a csipeszfogást, mielőtt önállóan kezdi el használni.

A csipeszek krokodil formájuknak köszönhetően akár bábozáshoz is használhatóak, lehet őket „beszéltetni” vagy akár „megetetni” valamivel.

A kézügyesség fejlesztő csipesz hat különböző színben rendelhető, az ár 1 db termékre vonatkozik. Mérete 9 cm x 4 cm x 2 cm.

A krokodilcsipesz mellé ajánljuk a Háromujjas finommotorika fejlesztő csipeszt is!

Tudtad a Learning Resources-ról?

Az amerikai Learning Resources 1984 óta folyamatosan gyártja a jobbnál jobb játékait, mára az innovatív, egyedi tervezésű fejlesztőjátékok jeles képviselőivé váltak. A Learning Resources különösen nagy hangsúlyt fektet a játékok tervezése során a STEM készségekre (Science, Technology, Engineering, Matematics), így olyan játékok hagyják el a cég gyárait, melyek segítik a gyermekek számolással, mennyiségek értelmezésével, problémamegoldással és logikus gondolkodással kapcsolatos képességeinek fejlődését.

További információk

Méretek9 × 4 × 2 cm
Életkor

2+

Gyártó

Learning Resources

Kategória

Finommozgást segítő eszközök

Anyagösszetétel

Műanyag

Kézügyesség fejlesztő csipesz – Learning Resources termékről 2 értékelés

  1. Ormai Tamásné

  2. Névtelen

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük