Barion Pixel Skip to content
tomy toomies játékok

Kukucska tojások játék – Tomy Toomies

(1 vásárlói vélemény)

6.490 Ft

Egy tojástartó és hat különböző színű tojás, mindegyikben kiscsibével! A Tomy tojásos játéka a színek és formák felismerésében is segít!

A termékről többet is megtudhatsz lentebb a „Leírás” részben!

Kategória: Szezonális kincsek
Életkor: 6 hónapos kortól
Gyártó: Tomy Toomies
Cikkszám: TO01


Szállítási és fizetési részletekről bővebben >>>itt<<< olvashatsz.

Elérhetőség: elfogyott

Kukucska tojások játék csibékkel és tojástartóval

Kifutott termék, helyette a –> BamBam 12 darabos <– tojáskészletét ajánljuk!

A Tomy Toomies kukucska tojások játék 6 darab csibéket is tartalmazó tojásból és egy tojástartó dobozból áll. A tojások teteje levehető, alattuk lapulnak a különböző színű csibék. A játék különlegessége, hogy a tojások alja különböző formákkal van ellátva (háromszög, kör, négyzet, stb.) így a tojástartón belül csak a megfelelő helyre illeszthetőek be. A játék így egy formabeillesztő játék is egyben, hiszen a tojásokat csak úgy tudja elpakolni a gyermek, ha először megvizsgálja az alját, majd megkeresi a tojástartó dobozban a megfelelő helyét a tojásnak.

A Tomy tojásos játéka három éves korig kitűnő fejlesztő játék és már akár 6 hónapos korban is adható a babáknak. Kisebbeknél szenzomotoros játékként funkcionál (finommotorika, szem-kéz koordináció, tapintás, vizuális észlelés), 2-3 éveseknél pedig már a kognitív területek fejlesztését is elősegíti, mint például a színek felismerése és megnevezeése, formák beillesztése, memória.

A kukucska tojások játék remek ajándék húsvéti időszakban is!

Az összes tojás összenyomható, azaz a csibe feje benyomható, mely így csipogó hangot ad. A játékhoz nem szükséges elem, a csibecsipogásra hasonlító hangot a játék mechanikusan adja ki, a csibék fejét rugók nyomják vissza a helyére.

A tojásokkal a színfelismerés is gyakorolható akár kétféleképpen: a legegyszerűbb, ha a gyermek a tojás színe alapján párosít, azaz minden tojásra rárakja az azonos színű tetejét. A másik féle „megoldás” ha a gyermek a csibe színe alapján helyezi a tojás tetejét az aljára, ekkor természetesen kétszínű tojásokat kapva eredményül.

A tojástartó doboz mérete 16 x 12 x 7 cm. Egy tojás mérete 4.5 x 6.5 cm. A játék könnyen tisztítható, összepakolva kis helyen is elfér. A tojástartó doboz praktikus lezáróval is rendelkezik, így magától nem nyílik ki.

Itt láthatsz egy magyar nyelvű videót a forgalmazótól! FIGYELEM: a videó többféle tojásos játékot is tartalmaz, az általunk forgalmazott tojástartós verziót a videó első 9 másodpercében láthatod:

További információk

Méretek16 × 12 × 7 cm
Életkor

6 hónapos kortól

Gyártó

Tomy Toomies

Kategória

Szezonális kincsek

Anyagösszetétel

Műanyag

Kukucska tojások játék – Tomy Toomies termékről 1 értékelés

  1. Lajos

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Cikkszám: TO01