Barion Pixel Skip to content

Színes kisautó – Oball

(1 vásárlói vélemény)

2.990 Ft

Biztonságos, stabil menettulajdonságokkal rendelkező kisautó az első autós élményekhez!

A játékról többet is megtudhatsz lentebb a „Leírás” részben!

Kategória: Bébijátékok
Életkor: 1-4 év
Gyártó: BrightStarts
Cikkszám: BS01


Szállítási és fizetési részletekről bővebben >>>itt<<< olvashatsz.

Elérhetőség: elfogyott

Színes kisautó

Játékismertető:

Egy nagyszerű színes kisautó az Oball termékekre jellemző puha műanyag kocsitető borítással. Az első kerekekben elhelyezett golyócskáknak köszönhetően a kisautó menet közben csörög is.

 

A színes kisautó által előhívott készségek és képességek:

auditív észleléserőadagolásfinommotorikanagymozgásszem-kéz koordináció

Mint a legtöbb kisautó, ez a játék is alaposan bevonja a nagymozgásokat a játékba, és ügyes szem-kéz koordinációval kell elérnie a gyermeknek, hogy az autó arra menjen, amerre szeretné. A kéz megfelelő irányú mozgását helyes erőadagolással kell kombinálni, hogy az autó minél hosszabb és egyenletes utat tudjon bejárni. Másfél éves kortól már önállóan el tud játszani a kisgyerek egy ilyen autóval, de két éves kor környékén a szülők akár már 2-3 méteres távolságra is leülhetnek, ügyes gurítással könnyedén meg tud tenni ekkora távolságot is az Oball kisautó! A kerekek ujjakkal való pörgetése és csörgetése a finommotorikus készségeket és az auditív tapasztalást egyszerre hívja elő, míg a kisautó kemény és puha műanyag részeinek felfedezése a taktilis tapasztalásokat segíti.

 

Tapasztalatok és alternatív játéklehetőségek:

Az Oball kisautó mérete épp ideális, jó megfogni, a hálós puha műanyag tetőrésznek köszönhetően a kisebbek is könnyen megmarkolhatják. Jó ötlet volt a tervezőktől, hogy csörgőssé alakították az első kerekeket, így egyszerre kap a gyermek vizuális és auditív élményt a játéktól. Számos kisautó kipróbálása után bátran elmondhatjuk, hogy az Oball kisautó rendelkezik az egyik – ha nem a legjobb – menettulajdonságokkal. Viszonylag könnyen elgurítható, így a kisebbek (akár két év alatt) is részesülhetnek a sikerélményből, melyet egy autó messzire gurítása ad! A puha tető csökkenti a sérülés esélyét, ha véletlenül az autóra esne a gyermek. Kialakításának köszönhetően pedig felborulása esetén könnyedén visszatér a négy kerekére az autó. Az Oball kisautó nem számít olcsó játéknak a kategóriájában, de az áráért cserébe egy elnyűhetetlen, valóban játszható kisautót kapunk!

 

További tippek:

  • könnyen tisztítható
  • kis mérete miatt utazáshoz is kiváló
  • szappanos tisztítás után előfordulhat, hogy elkezd a kereke nyikorogni (a tisztítószer kiszárította a tengelyt), ekkor étolajba mártott fültisztítóval könnyen felvihetünk egy csepp olajat a kerék tengelyére, mely tökéletesen megszünteti a nyikorgást

Ha tetszett a Színes kisautó játékleírása, olvasd el a Szemlélet oldalunkat is, melyben a jatekpszichologia.hu gyerekjáték webáruház 100 darab játékának kiválasztása során alkalmazott koncepciónkat ismertetjük.

További információk

Méretek13,5 × 8,5 × 8 cm
Életkor

1-2 éves kor, 2-3 éves kor, 3-4 éves kor

Gyártó

BrightStarts

Kategória

Bébijátékok

Anyagösszetétel

Műanyag

Színes kisautó – Oball termékről 1 értékelés

  1. Beáta

    Nagyon jól, könnyen gurul, kis erővel is látványos a távolság, amit megtesz. Sikerélményt okoz a gyereknek.

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Cikkszám: BS01