Barion Pixel Skip to content
deglingos

Szenzoros gyűrűpiramis játék babáknak – Deglingos

4.990 Ft

Egy egyedi, vidám gyűrűpiramis (Montessori torony), kiváló szenzoros funkciókkal, teljesen biztonságos, puha anyagokból készítve a legkisebbeknek!

A játékról többet is megtudhatsz lentebb a „Leírás” részben!

Kategória: Bébijátékok
Életkor: 0-3 év
Gyártó: Deglingos
Cikkszám: DG-37213


Szállítási és fizetési részletekről bővebben >>>itt<<< olvashatsz.

Elérhetőség: elfogyott

Szenzoros gyűrűpiramis játék babáknak – Deglingos

Játékismertető:

A Deglingos francia gyártó a jól ismert gyűrűpiramis játékot újragondolta, s elkészítette ezt a békás, Montessori jellegű tornyot puha anyagokból, kifejezetten babák számára. A játék alapját a legnagyobb gyűrű alkotja, melynek közepén egy puha rúd ágaskodik, erre lehet felhúzni a két további gyűrűt, majd a béka fejét. A középső gyűrű csörgőpapírral van bélelve, a felső gyűrű nyomkodásra csipog, a béka fejében pedig csörgő golyók rejtőznek. A játék nem tartalmaz kemény (fa vagy műanyag) részeket, így teljesen biztonságos, 0-tól 3 éves korig ajánljuk.

 

A szenzoros gyűrűpiramis játék által előhívott készségek és képességek:

auditív észleléserőadagolásnagymozgásszem-kéz koordinációvizuális észleléssoralkotás, sorritmus

A játék vidám, élénk színei valamint a különböző tapintású anyagok többféle ingert biztosítanak a babának. A Deglingos gyűrűpiramis egy igazi multifunkciós szenzoros bébijáték, egyszerre biztosít auditív (csörgés, zörgés), vizuális (színek, formák) és taktilis (puha, kiálló, benyomható) élményt a babának, mindezeket összekötve mozgásos tapasztalatokkal is. A gyűrűk egymásra illesztése megfelelő erőadagolást kíván meg a kéz izmaitól, fejleszti a gyermek szem-kéz koordinációját, míg a békatorony funkciógazdagsága a megfigyelő képességet trenírozza. A gyűrűk sorrendhelyes felpakolása körülbelül két éves kortól várható, amikor a gyermek már képes a térben is értelmezni a kisebb-nagyobb fogalmát és sorrendet alkotni a tárgyakból, addig is azonban kiváló szenzoros fejlesztőjáték a babák számára.

 

Személyes tapasztalatok és alternatív játéklehetőségek:

Rendkívül jó ötletnek tartjuk a gyűrűpiramis textilből való elkészítését, így a legkisebbek is megtapasztalhatják a Montessori jellegű tornyok előnyeit. A játékot bátran ajánljuk már egészen pici babáknak is, használata teljesen biztonságos és könnyű tisztítani. A játék kezdetben élénk színeivel, vidám mintázatával hívja fel a baba érdeklődését, a fejrészbe épített csörgő, a gyűrűkbe rejtett csipogó és zörgő funkciók mind a különböző szenzoros ingereket hivatottak biztosítani a legkisebbek számára. A békatornyot később nem csak építésre tudja a gyermek használni, a béka egy jó barát is lehet egyben, akihez lehet érzelmileg kötődni, akit lehet hordozgatni vagy akár a kiságyba rakni alváshoz. A béka direkt aszimmetrikus kinézettel rendelkezik, a figura szemeinek, kezeinek egyformaságát szándékosan kerülő megjelenése plusz ingereket biztosít a gyermeknek amellett, hogy vidám, kedvesen vicces karaktert jelenít meg, ami a Deglingos sajátja, jellemző az általuk készített játékokra.

Ha szívesen olvasnál még a Deglingos gyűrűpiramisáról, nézd meg erről szóló ajánlónkat a blogbejegyzések között: Új játék a 100 játékunk között: szenzoros gyűrűpiramis a legkisebbeknek

Ha tetszett a Szenzoros gyűrűpiramis játék leírása, olvasd el a Szemlélet oldalunkat is, melyben a jatekpszichologia.hu gyerekjáték webáruház 100 darab játékának kiválasztása során alkalmazott koncepciónkat ismertetjük.

További információk

Méretek16 × 11,5 × 11,5 cm
Életkor

0-1 éves kor, 1-2 éves kor, 2-3 éves kor

Gyártó

Deglingos

Kategória

Bébijátékok

Anyagösszetétel

Textil

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Szenzoros gyűrűpiramis játék babáknak – Deglingos” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Cikkszám: DG-37213