Barion Pixel Skip to content
kskids játékok

Puha kocka babáknak – K’s Kids

(1 vásárlói vélemény)

6.490 Ft

Puha kockák a legkisebbeknek, melyek sokáig használhatóak funkciógazdagságuknak köszönhetően!

A játékról többet is megtudhatsz lentebb a „Leírás” részben!

Kategória: Bébijátékok
Életkor: 0-3 év
Gyártó: K’s Kids
Cikkszám: KS02


Szállítási és fizetési részletekről bővebben >>>itt<<< olvashatsz.

Elérhetőség: elfogyott

Puha kocka babáknak

Játékismertető:

A 6 darab puha textilből készült bébikocka egy átlátszó műanyag táskában kapott helyet. A kockák mind a hat oldala valamilyen logika alapján lett megfestve:

  1. számok 1-től 6-ig (számok tanulása)
  2. vízi állatkák egyre növekvő számban (mennyiségek értelmezése)
  3. 6 különböző síkidom (formák felismerése)
  4. 6 különböző jármű (közlekedési eszközök felismerése)
  5. 3 figura (két kockából összeillesztve): Bobby tűzoltó maci, Patricia rendőr kutya, Mimi orvos cica
  6. további 3 figura (két kockából összeillesztve): Wayne pilóta, Julia diáklány, Ivan a tanár kutya

 

A Puha kocka babáknak által előhívott készségek és képességek:

auditív észlelésnagymozgásreflexszem-kéz koordinációszínfelismerésvizuális észlelésbeszédkészséglogikarész-egész látásmódszámfogalomszámolásszókincskommunikáció

A puha kocka nagyszerű taktilis és vizuális ingereket biztosít a babának, a kockákból való építkezés pedig hozzájárulhat a szem-kéz koordináció és a térbeli látásmód fejlődéséhez. A csörgő kocka auditív ingereket biztosít, míg a kockák dobálása, elkapása a reakcióidőt erősíti. Ha kirakósat játszunk a kockákkal, akkor a szín– és formafelismerés, illetve a rész-egész látásmód képességek vonódnak be a játékba. A puha kockák felszínére festett figurák és alakzatok megnevezése a szókincset gyarapítja, míg a számos felületükkel való ismerkedés a számfogalmat erősíti.

 

Személyes tapasztalatok és alternatív játéklehetőségek:

A K’s Kids az egyik legprofesszionálisabb gyártó a textil játékok készítésében, a számtalan megvásárolható bébikocka közül nem véletlenül választottuk a jatekpszichologia.hu kínálatába az általuk gyártott kockákat. A kockák 9 cm-es oldallal rendelkeznek, nagyon jó anyagból készültek, puhák, könnyűek. Két kockához rágóka is tartozik, ami remek ötlet volt a gyártótól.

A textilből készült építőjátékok kiváló lehetőséget biztosítanak a kisgyermekeknek, hogy biztonságosan, sokféle megtapasztalással gazdagodhassanak. A textilkockák a kisbabák számára könnyen megragadhatóak (ekkor még az ujjak kifinomult mozdulatokra nem képesek), eldobhatóak, mellyel ösztönzik a nagymozgások fejlődését. Biztonsággal rágcsálhatók és könnyen tisztíthatók. Élénk, kontrasztos színei segítik a szem fókuszálását, ezáltal a kezdődő figyelmi folyamatokat erősítik. Később pedig (1-másfél éves kor után) a magasabb rendű, komplexebb gondolkodási folyamatok (pl. logika, számolás) elősegítésére is használhatók.

Összegyűjtöttünk néhány ötletet, mi mindenre lehet használni a kockákat a gyermek életkorát figyelembe véve.
Nagyításhoz klikkelj a képre!

puha bébikockák - puha kockák babáknak

 

Tudtad a K’s Kids márkáról?

A K’s Kids több mint 20 éve elkötelezett gyártója a csecsemő és kisbaba játékoknak. Termékeik szinte kizárólag a 0-3 korosztály számára készülnek, s már több mint 100 nemzetközi díjat zsebeltek be. A tervezők nagy hangsúlyt fektetnek a különböző készségek fejlesztésére, játékaikhoz részletes tájékoztatót készítenek, melyek bemutatják azok fejlesztő hatásait korosztályokra bontva. A K’s Kids tudatosan úgy tervezi az egyes játékait, hogy azok egyszerre több életkort is lefedjenek, egy-egy játék a gyermek fejlődése során többször is előtérbe kerülhet, rendszerint babakortól kezdve a gyermek 3 éves koráig. A gyártó kiemelkedő szakértelemmel rendelkezik a textil, puha játékok tervezésében, melyek kifejezetten optimálisak a három évnél fiatalabb korosztály számára.

 

Ha tetszett a Puha bébikockák játékleírása, olvasd el a Szemlélet oldalunkat is, melyben a jatekpszichologia.hu gyerekjáték webáruház 100 darab játékának kiválasztása során alkalmazott koncepciónkat ismertetjük.

 

Rövid videó a gyártótól:

További információk

Méretek9 × 9 × 9 cm
Cikkszám

KS02

Életkor

1-2 éves kor, 2-3 éves kor, 3-4 éves kor, 4-5 éves kor

Gyártó

K's Kids

Anyagösszetétel

Textil

Kategória

Bébijátékok

Puha kocka babáknak – K’s Kids termékről 1 értékelés

  1. Laczi Albertné

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Cikkszám: KS02