Barion Pixel Skip to content
lena játékok

Óriás búgócsiga kétfunkciós talppal – 19 cm – Lena

(1 vásárlói vélemény)

5.990 Ft

Egy búgócsigát nem is olyan egyszerű beindítani, ha azt szeretnénk, hogy jó sokáig forogjon, ám ez a talpas óriás csiga kiváló választás a 6 év alattiaknak! A Lena búgócsigákat már nem forgalmazzuk, helyettük a ->> Goki 21 cm-es búgócsigáját <<- ajánljuk!

A játékról többet is megtudhatsz lentebb a „Leírás” részben!

Kategória: Retro játékok
Életkor: 18+ hónap
Gyártó: Lena
Cikkszám: LN01-V, LN01-R, LN01-K, LN01-KO


Szállítási és fizetési részletekről bővebben >>>itt<<< olvashatsz.

Óriás búgócsiga kétfunkciós talppal – 19 cm

A Lena búgócsigákat már nem forgalmazzuk, helyettük a ->> Goki 21 cm-es búgócsigáját <<- ajánljuk!

Játékismertető:

Egy 19 cm magas, a 6 év alattiak számára hatalmasnak mondható óriás búgócsiga, mely egy stabilizáló talppal is rendelkezik. A talp segítségével ez a korosztály is könnyedén be tudja indítani, mely búgó hanggal jelez vissza a gyermeknek, ha elég ügyes volt és kellően gyorsan pörög már a csiga.

A búgócsigát négyféle mintázattal forgalmazzuk:

színes rombuszos állatkás vonatos kisautós gyerekjátékos körhintás
óriás búgócsiga óriás búgócsiga búgócsiga játék búgócsiga gyerekeknek

A óriás búgócsiga játék által előhívott készségek és képességek:

auditív észleléserőadagolásnagymozgásritmusérzékszem-kéz koordinációvizuális észlelés

A játék egyedülálló módon köti össze a taktilis tapasztalatokat (fogó megmarkolása) a vizuális (forogni kezd a csiga) és az auditív ingerekkel (egyre erősebb hangot is ad, ahogy felpörög). A felpörgetéshez föl-le kell húzogatni a csigát és közben megfelelő erőkifejtést mérni rá, hogy a búgás elinduljon. A búgócsigázás nagyon jó szem-kéz koordinációt kíván meg, miközben a ritmikus mozgatásra is rá kell éreznie, hogy a csiga valóban gyorsan tudjon pörögni. Ez a mozgássorozat a nagymozgások összehangolását hívja elő, hiszen az egész kar, a vállizmokat is beleértve dolgozik, sőt a nagyon erőteljes felpörgetésnél még a törzs izomzatát is meg kell feszíteni, hogy stabilan üljünk, miközben gyorsítjuk a csigát.

 

Tapasztalatok és alternatív játéklehetőségek:

A Lena jól kitalálta, hogy a kis méret helyett egy nagyobb kiadásban készítse el a csigát. A stabilizáló talp pedig játszhatóvá teszi a kisebbek számára is. A talpat fel is lehet hajtani, így egy hagyományos talp nélküli változatot kapunk, ami már el tud mozogni oldalirányba a pörgetés során. Ennek a beindítása természetesen még nagyobb gondosságot, odafigyelést igényel, így nagyobb gyerekeknek, sőt még felnőtteknek is kellő kihívást adhat!

Ha tetszett az Óriás búgócsiga leírása, olvasd el a Szemlélet oldalunkat is, melyben a jatekpszichologia.hu gyerekjáték webáruház 100 darab játékának kiválasztása során alkalmazott koncepciónkat ismertetjük.

További információk

Méretek19 × 19 × 19 cm
Életkor

1+

Gyártó

Lena

Kategória

Retro játékok

Anyagösszetétel

Fém, Műanyag

Óriás búgócsiga kétfunkciós talppal – 19 cm – Lena termékről 1 értékelés

  1. Anonim

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Cikkszám: