Barion Pixel Skip to content
fakopáncs játékok

Húzogatós játék – kacsa – Fakopáncs

2.790 Ft

A húzogatós játékok réges-rég óta velünk vannak, a Retro játékaink között ezt a nagyon szépen megmunkált kiskacsát találjátok meg!

A játékról többet is megtudhatsz lentebb a „Leírás” részben!

Kategória: Retro játékok
Életkor: 2-4 év
Gyártó: Fakopáncs
Cikkszám: FK4194-B


Szállítási és fizetési részletekről bővebben >>>itt<<< olvashatsz.

Elérhetőség: elfogyott

Húzogatós játék – kacsa

Kifutott termék, kérjük, nézz szét a többi –> Retro játékunk <– között! 

Ismertető:

A húzogatós játékok ősidők óta a gyerekek játékszereinek számítanak. Jól elősegítik a nagymozgások és a szem-kéz koordináció fejlődését egyaránt, hiszen a gyermeknek úgy kell húznia a játékot, hogy az lehetőleg talpon is maradjon.

Ez az aranyos, szép festésű, húzható kiskacsa a Fakopáncstól egy ideális választás a kétévesnél idősebb kisgyereknek. A játék optimális hosszúságú zsineggel rendelkezik, a hátsó kerekei pedig asszimetrikusan lettek a tengelyre szerelve, így húzás közben „kacsamozgást” végez, azaz a testét jobbra-balra lóbálja kissé, miközben a szárnya is szabadon mozog. A játék elég stabil is, ami azt jelenti, hogy idősebb gyerekek egy kis gyakorlás után egész gyors tempóban is el tudják húzni anélkül, hogy felborulna a kacsa.

 

Tudtad a Fakopáncsról?

A Fakopáncs több mint 3 évtizede, 1990-ben indult egyszemélyes vállalkozásként és elsőként igyekezett kielégíteni hazánkban a fajátékok iránt mutatkozó egyre nagyobb igényt. Kiváló ár/érték arányú és a gyakran régi időket idéző játékaik gyorsan belopták magukat a magyar lakosság szívébe. A Fakopáncs játékok nagymértékben hozzájárultak a fajátékok magyarországi népszerűsödéséhez és a készségfejlesztő játékok iránti igény erősödéséhez.

További információk

Méretek13 × 12 × 9 cm
Életkor

1-2 éves kor, 2-3 éves kor, 3-4 éves kor

Gyártó

Fakopáncs

Kategória

Retro játékok

Anyagösszetétel

Fa

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Húzogatós játék – kacsa – Fakopáncs” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Cikkszám: FK4194-B