Barion Pixel Skip to content

Gombácska csörgő kicsiknek

2.390 Ft

Puha és biztonságos csörgő a legkisebbeknek!

A játékról többet is megtudhatsz lentebb a „Leírás” részben!

Kategória: Bébijátékok
Életkor: 0-2 év
Gyártó: K’s Kids
Cikkszám: KS06


Szállítási és fizetési részletekről bővebben >>>itt<<< olvashatsz.

Elérhetőség: elfogyott

Gombácska csörgő kicsiknek

Játékismertető:

A gombácska csörgő 13,5 cm hosszúságú, melynek mindkét végét lágy gumiborítás fedi. Ez a borítás mozgatható is, így a csörgő hossza kissé változtatható. A belsejében – az átlátszó fogó résznél – egy apró bohóc pihen és várja, hogy a gyermek megrázza a csörgőt. Ekkor a kis bohóc fel-le mozog, míg meg nem áll újra (a bohócot mágnesek tartják „lebegő” pozícióban).

 

A játék által előhívott készségek és képességek:

auditív észleléserőadagolásfinommotorikanagymozgásszem-kéz koordinációvizuális észlelés

A csörgő taktilis és vizuális ingereket biztosít a gyermeknek, érzékelheti az anyagok különbségeit (a fogója kemény, a vége puha), egyre nagyobb erőt kifejtve a gombafejeket be is tudja nyomni, el tudja deformálni azokat, majd ahogy elengedi, visszaugranak az eredeti formájukra. Megfigyelhető, hogyan viselkedik a kis bohóc a csörgő rázására, mely így a szem-kéz koordinációt és a kezdődő finommotorikus készségeket dolgoztatja meg. A csörgő  hangot is kiad magából rázás közben, így összekötve az auditív ingereket a mozgásos tevékenységgel a baba számára.

 

Személyes tapasztalatok:

A K’s Kids gombácska csörgője egy biztonságos, igazán kézreálló csörgő. Akkor sincs baj, ha a gyermek a fejéhez csapja vagy egyszerűen eldobja, a két gombácska nagyon jól csillapítja a koppanást, becsapódást. Élénk színeivel feltűnő játék, melyet könnyű kiszúrni a sok gyerekjáték között. A lebegő kis bohóc kedves ötlet volt a gyártótól, kifejezetten érdekessé teszi a csörgőt a gyermek számára.

Ha tetszett az Gombácska puha csörgő kicsiknek játékleírása, olvasd el a Szemlélet oldalunkat is, melyben a jatekpszichologia.hu gyerekjáték webáruház 100 darab játékának kiválasztása során alkalmazott koncepciónkat ismertetjük.

További információk

Méretek13,5 × 5 × 5 cm
Életkor

0-1 éves kor, 1-2 éves kor

Gyártó

K's Kids

Kategória

Bébijátékok

Anyagösszetétel

Gumi, Műanyag

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Gombácska csörgő kicsiknek” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Cikkszám: KS06