Barion Pixel Skip to content
djeco játékok

Csip-Csip Piou-Piou tojáskeltető kártyajáték – Djeco

3.560 Ft

Egy vidám, szórakoztató kártyajátékot kerestek, ami az egész családot képes egy asztalhoz ültetni? A Csip-Csip Piou-Piou kiváló választás lesz!


Szállítási és fizetési részletekről bővebben >>>itt<<< olvashatsz.

Elérhetőség: készleten

Csip-Csip Piou-Piou tojáskeltető kártyajáték – Djeco

Játékismertető:

Kevés olyan kártyajáték van, ami képes felvenni a versenyt a jól ismert UNO hihetetlen sikerével és életkorokon átívelő univerzalitásával, játszhatóságával. A Djeco Piou Piou egy egyedi szabályokkal rendelkező, gyerekek és felnőttek számára egyaránt izgalmas szórakozást biztosító kártyajáték!

A játék 47 kártyalapot és 18 tojást tartalmaz, melyek egy kemény, fiókos kartondobozban kaptak helyet.

A kártyajáték során tojásokat kell keltetnünk két fázisban. Először meg kell szerezni a tojásokat a megfelelő kártyalapok kijátszásával (1 fészek + 1 tyúk + 1 kakas kártya), majd ki kell keltenünk őket (2 tyúk kártya). Tojásokat lopni is lehet a játékostársainktól 1 róka kártya kijátszásával, ám ha nekünk van a kezünkben 2 kakas lapunk, akkor elkergethetjük a rókát és nálunk marad a tojás.

A játékot az a játékos nyeri, akinek először lesz 3 kikelt kiscsibéje. Gyerekek számára a játékélményt fokozhatjuk, ha az alábbi kedves szabályokat is alkalmazzuk:

  • egy tojás megszerzésekor azt kell mondani, hogy „kukurikúúú”
  • egy tojás kikelésekor azt kell mondani, hogy „csip-csip piou-piou”

A játékot a gyártó 5 éves kortól ajánlja, ám kis kezdeti segítséggel és gyakorlással 4 éves gyerekek is viszonylag könnyen megtanulják a szabályokat! A játékidő kb. 5-10 perc, egyszerre 2-5 fő játszhatja.

A kártyatartó doboz mérete: 12 cm x 8,5 cm x 3 cm. FSC® tanúsítvánnyal rendelkező papírból és kartonból készült termék.

 

Rövid videó, mely vizuálisan megmutatja a játékszabályokat:

 

A játékhoz ajánljuk a 100 játék kiegészítői között kapható kártyafogót vagy kártyatartó táblát is, melyek megkönnyítik a lapok kézben tartását:

kártyafogó gyerekeknek

kártyatartó tábla

 

Tudtad a Djecoról?

Djeco egy családi vállalkozás Franciaországban, melynek gyökerei az 1950-es évekre nyúlnak vissza. A cég anyáról fiúra szállt, mely a ’90-es években kapott igazán új lendületet, amikor Frédéric Michel Dalés megtervezett egy sor fejlesztő játékot, melyek formabontóak voltak és egyedi művészi jellegzetességekkel rendelkeztek az akkori játékpiacon. A Djeco azóta is a minőségi, összetéveszthetetlen designnal és esztétikummal rendelkező fejlesztő játékok műhelye, mely a 2000-es években megjelent kézműves készleteivel a kreatív és alkotó időtöltést is forradalmasította.

Neves grafikusok és illusztrátorok tervezik a termékeket, melyeknek sokszor már maga a csomagolása is gondosan tervezett, minőségi alapanyagokból készült, így strapabíró és időtálló is egyben. A Djeco mára meghódította az egész világot, számos országban – köztük hazánkban is – a minőségi, művészi igényességgel megtervezett, magával ragadó szín- és formavilágú játékok védjegyévé vált.

További információk

Méretek12 × 8,5 × 3 cm
Gyártó

Djeco

Kategória

Szezonális kincsek

Anyagösszetétel

Papír/Karton

Életkor

5+

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Csip-Csip Piou-Piou tojáskeltető kártyajáték – Djeco” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

EAN: 3070900051195Cikkszám: DJ5119Termékkategória:Termék cimkék: