Barion Pixel Skip to content
johntoy játék

Kaleidoszkóp játék gyerekeknek – Johntoy

2.190 Ft

A Johntoy kaleidoszkóp egyedi vizuális élményt nyújt a gyerekek számára, s az egyik legjobb ár/érték arányú kaleidoszkóp a játékpiacon!


Szállítási és fizetési részletekről bővebben >>>itt<<< olvashatsz.

Elérhetőség: készleten

Kaleidoszkóp játék gyerekeknek

Ismertető:

kaleidoszkóp egy igazi retro játék, mely az elmúlt kétszáz évben már számtalan gyereket varázsolt el. A játékpiacon található számos kaleidoszkóp közül a Johntoy által gyártottat választottuk a Retro játékok kategóráiba elsősorban a kiváló ár/érték arányának köszönhetően. Jóval masszívabb felépítésű, mint az olcsóbb, vékony kartonból készült variánsok, viszont mégsem fémből van, mint az exkluzívabb kaleidoszkópok, így az ovis, kisikoslás korosztály számára kifejezetten barátságos, könnyű, kellemes fogású. Hossza 19 cm, szélessége 4,5 cm.

Jelenleg a Rakétás verziót tudjuk szállítani!!!

Bolygók:

kaleidoszkóp játék gyerekeknek

Rakéták:

kaleidoszkóp gyerekeknek

Űrlények:

kaleidoszkóp gyerekeknek

A kaleidoszkópot a gyermeknek kell forgatnia, miközben bekukucskál a cső végén a lyukon. A játék belsejében elhelyezett tükrök és apró színes tárgyak véletlenszerűen kialakuló színes képet hoznak létre. A variációk száma végtelen, a színes kép a forgatás hatására folyamatosan változik.

A Johntoy által gyártott kaleidoszkópot azért is szeretjük, mert rendkívül letisztult vizuális látványt nyújt. Számos kaleidoszkópban rengeteg apró színes műanyagformát helyeznek el, így a megjelenő kép túlságosan sűrű lehet. A Johntoy kaleidoszkópban mindössze 6-8 színes forma található, ráadásul több közülük felismerhető formával rendelkezik (pl. szív, csillag, levélforma), így a kialakuló kép kevesebb elemből áll, jobban értelmezhető alakzatokat tartalmaz.

További információk

Méretek19 × 3,5 × 4,5 cm
Életkor

3+

Kategória

Retro játékok

Anyagösszetétel

Műanyag, Papír/Karton

Gyártó

Johntoy

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kaleidoszkóp játék gyerekeknek – Johntoy” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

EAN: 8711866243150Cikkszám: JT01Termékkategória: