Barion Pixel Skip to content
djeco játékok

Bársony színező – Djeco

2.340 Ft2.590 Ft

Egy egészen újszerű és kellemes kifestő élmény, mely ajándéknak is kiváló! Kétféle színező csomagból is választhatsz!


Szállítási és fizetési részletekről bővebben >>>itt<<< olvashatsz.

Bársony színező

A bársony színező (Djeco) a bársony borítású felületéről kapta az elnevezését. A fekete területek vannak bársonnyal bevonva, a fehér területeket tudja a gyermek kiszínezni. Színezése sokkal könnyebb egy hagyományos színezőhöz hasonlítva, amikor a figurák vonalán túlra felszalad a gyermek ceruzája, akkor a bársonyborítás megakadályozza, hogy a figurán kívül is színes legyen a papír, így lényegében nem tudja „elrontani” a gyermek a színezést. Természetesen a bársony borítás kicsit színes lesz a ceruzától, de a fekete szín miatt ez egyáltalán nem látszik. A végeredmény egy színes, tökéletes kontúrral rendelkező bársony tapintású alkotás, mely aztán a szoba dísze lehet. Nem kell attól tartanunk, hogy ez a fajta színezés ellustítja a gyermeket, mert amikor túlszínez a figurán, akkor a ceruza hegye lényegében beleakad a bársonyba, ezzel rögtön visszajelezve neki, hogy most túlszaladt és óvatosabban kell színeznie! Kedves ajándék lehet családtagoknak, nagyszülőknek ünnepekre, akár bekeretezve, igazi műalkotás!

A gyártó mindkét színezőt 3 éves kortól ajánlja, mi az erdő tematikájút az aprólékosabb kidolgozása miatt inkább az idősebb (5-6 év körüli) gyerekeknek javasoljuk, míg a szavannás színezővel már 3 éves kortól is lehet próbálkozni. Ez utóbbinál a színező lapokon már vannak előre kiszínezett részek, míg az erdős színezőnél a bársonyos részeken kívül minden részlet színezhető. A ceruzaválasztás szempontjából is érdemes figyelembe venni, hogy az erdős színezőn nehézkesebb dolgozni a „babás”, vastagabb ceruzákkal, zsírkrétákkal, ide már ügyesebb grafomotorikus készségek szükségesek, míg a szavannás színezőn nagyobb felületek állnak rendelkezésre a gyermek számára. Legkönnyebben filctollal színezhetők a bársony színezők.

Kérjük, válassz az általunk forgalmazott Bársony színezőkből a fenti legördülő menüből!

Az Erdő – Djeco 9623 – kifutott termék

A csomag öt darab színező lapot (20*20 cm) tartalmaz, melyek mindegyike „Az Erdő”-ben zajló élet különböző jeleneteit mutatja meg.

A Szavanna állatai – Djeco 9622 – raktáron

A csomag négy darab színező lapot (26*20 cm) tartalmaz, melyek a Szavanna négy jellegzetes állatát mutatják meg (orrszarvú, krokodil, oroszlán, antilop).

 

Tudtad a Djecoról?

Djeco egy családi vállalkozás Franciaországban, melynek gyökerei az 1950-es évekre nyúlnak vissza. A cég anyáról fiúra szállt, mely a ’90-es években kapott igazán új lendületet, amikor Frédéric Michel Dalés megtervezett egy sor fejlesztő játékot, melyek formabontóak voltak és egyedi művészi jellegzetességekkel rendelkeztek az akkori játékpiacon. A Djeco azóta is a minőségi, összetéveszthetetlen designnal és esztétikummal rendelkező fejlesztő játékok műhelye, mely a 2000-es években megjelent kézműves készleteivel a kreatív és alkotó időtöltést is forradalmasította.

Neves grafikusok és illusztrátorok tervezik a termékeket, melyeknek sokszor már maga a csomagolása is gondosan tervezett, minőségi alapanyagokból készült, így strapabíró és időtálló is egyben. A Djeco mára meghódította az egész világot, számos országban – köztük hazánkban is – a minőségi, művészi igényességgel megtervezett, magával ragadó szín- és formavilágú játékok védjegyévé vált.

További információk

Méretek31 × 24 × 0,1 cm
Életkor

3-6 éves kor

Gyártó

Djeco

Kategória

Alkotó eszközök

Anyagösszetétel

Papír/Karton, Textil

Válassz színezőt:

Az Erdő, A Szavanna állatai

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Bársony színező – Djeco” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük