Barion Pixel Skip to content
buki france logo

Lámpa 3 az 1-ben: éjszakai fény gyerekeknek + zseblámpa + diavetítő

(4 vásárlói vélemény)

6.990 Ft

Éjszakai fény gyerekeknek + 24 képes diavetítő + gyerek zseblámpa. A Buki France multifunkciós lámpája izgalmas elfoglaltságot biztosít az óvodások számára.


Szállítási és fizetési részletekről bővebben >>>itt<<< olvashatsz.

Elérhetőség: készleten

Lámpa 3 az 1-ben: éjszakai fény gyerekeknek + zseblámpa + diavetítő

A Buki France multifunkciós lámpája háromféle működési móddal rendelkezik. Felületén egyetlen gomb található, annak megnyomásával lehet lépkedni a funkciók között, végül azzal is kell kikapcsolni.

  1. A zseblámpa funkciója egyszerű fehér fényt bocsát ki a tetején keresztül.
  2. Az éjjeli fény bekapcsolásakor a lámpa állatokkal díszített talapzata borul fénybe, kellemes, diszkrét módon, így a sötét gyerekszobában optimális hangulatfény keletkezik. Az éjszakai fény 15 perc elteltével automatikusan kialszik, így nyugodtan magára hagyhatjuk a lámpát a gyermekkel.
  3. A harmadik és egyben legizgalmasabb funkció a diavetítés. A lámpatest közepén található nyílásba kell behelyeznünk a három mellékelt diafilmkorong egyikét. Minden korongon 8 állat található, így a gyerekek 24 nagyszerű állatfotót tudnak végignézni, felfedezni. A kivetítő meglepően szép képet ad, realisztikusak a színek és élesek a kontúrok. A kép élességét a lámpa tetején lévő gyűrűvel tudjuk állítani.

A lámpás három darab AG13/LR44 elemmel működik, mely gyárilag már a lámpatestben van. Egy vékony szigetelőpapír eltávolításával már kezdhetjük is az állatok és fények felfedezését. A lámpa használata 3 éves kor felett ajánlott.

A bekapcsoló gomb működése: egyszeri megnyomásra a „zseblámpa” funkció kapcsol be, azaz a lámpa a tetején fehér fényt bocsát ki. Ha ekkor egy diafilm korongot helyezünk a lámpatestbe, akkor a fehér fény helyett a kiválasztott állat fotója jelenik meg, azaz „diavetítőként” használhatjuk. A bekapcsoló gomb második megnyomása indítja az „éjszakai fény gyerekeknek” módot. Végül harmadjára megnyomva a lámpa kikapcsol.

A lámpás 10.5 cm magas, 7.5 cm széles és egy praktikus fogóval is rendelkezik, így a gyerekek kényelmesen tudják hordozgatni. A fogóval együtt mért magassága 13.5 cm. A lámpás rendkívül praktikus, kis helyen is elfér és szuper vizuális élményt biztosít a gyerekeknek. Hosszútávú és megbízható működéséért egy LED izzó felel.

A dobozban találunk egy feladatlapot is, melyen a 24 állat fotója található. A gyermeknek az állatok fotóit apró piktogramokkal kell helyesen összekötnie. Az első 8 állatnak a lakhelye a kérdés, a második nyolc állatnak az ennivalója, míg az utolsó nyolcas esetén a helyes lábnyomokat kell kiválasztani és összekötni az állat fotójával.

 

Tudtad a Buki márkáról?

A Buki France 1992-es alapítása óta meghatározó szereplővé vált az európai játékpiacon. A vállalat rendkívül termékeny, játékfejlesztő csapata mintegy 40 új játékot tervez minden évben. A tervezés során grafikusok, illusztrátorok és tudósok segítségét is igénybe veszik, így kiváló minőségű kreatív, tudományos, fejlesztő eszközöket és játékokat tudnak gyártani. Minden terméküket alaposan tesztelik gyerekek bevonásával, s gyakran a felnőttek számára is elrejtenek egy instrukciós füzetet a játék dobozába. A Buki külön termékportfóliót alakított ki a különböző korosztályok számára, a Játékpszichológia  webáruházában a „Felfedező és tudományos eszközök” kategóriájába a legkisebbeknek szánt termékeikből válogattunk össze kiváló darabokat.

 

További információk

Méretek14,5 × 8,5 × 18 cm
Életkor

3+

Gyártó

Buki

Anyagösszetétel

Műanyag, Üveg

Kategória

Felfedező, tudományos eszközök

Lámpa 3 az 1-ben: éjszakai fény gyerekeknek + zseblámpa + diavetítő termékről 4 értékelés

  1. Németh Dénesné

  2. Anonim

  3. Névtelen

  4. József Kövér

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

EAN: 3700802102090Cikkszám: BU9006Termékkategória:Termék cimkék: