Barion Pixel Skip to content
buki france logo

Felfedező dinoszaurusz tojás – Buki

(1 vásárlói vélemény)

1.690 Ft

Vésd ki ezt a megkövült dinoszaurusz tojást és nézd meg milyen fajta dínó bújt meg benne!


Szállítási és fizetési részletekről bővebben >>>itt<<< olvashatsz.

Elérhetőség: készleten

Felfedező dinoszaurusz tojás

Ezzel a megkövesedett dinoszaurusz tojással bizony dolgozni kell! Fogd meg a dobozban található véső szerszámot és már kezdheted is a munkát!

A Buki France ötletes felfedező dinoszaurusz tojásában egy dínó rejtőzik, a tojást viszont előbb a gyerekeknek fel kell törniük, csak utána tudnak játszani a dinoszaurusszal. A vésés nem egy pár másodperces művelet, akár 10-15 percig is eltarthat és szülői segítségre is szükség lehet, így a gyermeknek egy igazi régészeti – „ásatás” élményben lehet része. Roppant motiváló, ahogy a dínó kezd előbújni a vésési munkának köszönhetően. Először csak apróbb testrészei látszanak ki, majd amikor már nagyobb részek is kitörtek a tojásból, akár puszta kézzel is megpróbálhatunk darabokat kitörni a tojásból.

A felfedező tojásban a 12 különböző dinoszaurusz egyike bújik meg, hogy a képeken látható dínók közül melyikhez lesz szerencséd, csak a véletlenen múlik.

A gyártó a tojásvésést 6 éves kortól ajánlja, ami nagyjából reális is, ekkorra a gyerekek már kellően nagy erőt képesek kifejteni a sikeres vésés érdekében. Ez viszont nem jelenti azt, hogy kisebb gyerekek számára ne lenne nagy élmény! A tojás feltörése egy közös munka is lehet, amiben apa, anya és nagytestvér is részt vehet, így ezt a régészeti élményt már akár három éves kortól is érdemes lehet az otthonunkba varázsolni.

A tojás mérete kb. 8 x 6 cm.

 

Tudtad a Buki márkáról?

A Buki France 1992-es alapítása óta meghatározó szereplővé vált az európai játékpiacon. A vállalat rendkívül termékeny, játékfejlesztő csapata mintegy 40 új játékot tervez minden évben. A tervezés során grafikusok, illusztrátorok és tudósok segítségét is igénybe veszik, így kiváló minőségű kreatív, tudományos, fejlesztő eszközöket és játékokat tudnak gyártani. Minden terméküket alaposan tesztelik gyerekek bevonásával, s gyakran a felnőttek számára is elrejtenek egy instrukciós füzetet a játék dobozába. A Buki külön termékportfóliót alakított ki a különböző korosztályok számára, a Játékpszichológia  webáruházában a „Felfedező és tudományos eszközök” kategóriájába a legkisebbeknek szánt termékeikből válogattunk össze kiváló darabokat.

 

További információk

Méretek8 × 6 × 6 cm
Életkor

6+

Gyártó

Buki

Anyagösszetétel

Homok, Műanyag

Kategória

Felfedező, tudományos eszközök

Felfedező dinoszaurusz tojás – Buki termékről 1 értékelés

  1. Anonim

    Nagyon jó termék, örömet okoz a gyerekeknek! Ajánlom!

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

EAN: 3700802102052Cikkszám: BUID60Termékkategória:Termék cimkék: