Barion Pixel Skip to content
melissa & doug játékok

Vendéglátós éttermes játék – Melissa & Doug

14.390 Ft

Lásd vendégül a szüleidet! Vedd fel a rendelést, készítsd el a reggelit majd tálald nekik és ne feledd… ki is kell fizetniük 🙂

Szállítási és fizetési részletekről bővebben >>>itt<<< olvashatsz.

Elérhetőség: készleten

Vendéglátós éttermes játék

Játékismertető:

Egy hihetetlenül gazdagon felszerelt vendéglátós éttermes játék a Melissa & Doug gyártótól. Reggelizéshez van itt teáskanna, tükörtojás a serpenyőben, evőeszközök tányérral. Bisztrós szerepjátékhoz kötényke, letörölhető rendelőlap filctollal, pénz, többféle étel és variálható shake, kávé. Éttermi, szállodai szerepjátékhoz csengő az asztalra, étlap és további ételvariációk.

Kiválóan lehet vele otthoni sütést-főzést is játszani, megkínálni a szülőket, testvéreket. A játékot 3 éves kortól ajánljuk!

 

A vendéglátós éttermes játék által előhívott készségek és képességek:

finommotorikagrafomotoros készségnagymozgásszem-kéz koordinációbeszédkészségszámfogalomszókincsfantáziakommunikációönbizalom

Az éttermes, kiszolgálós játékok azok közé tartoznak, melyek egyszerre képesek a finommotorikus (pl. evőeszközök óvatos kihelyezése) a grafomotoros (pl. rendelés felírása) és a nagymozgásokat (pl. sütés, kitöltés) is előhívni. Bármely mozgás is legyen soron, a szem-kéz koordinációra szinte folyamatosan szükség van. A kiszolgálós szerepjáték hozzájárulhat a szókincs és a kommunikációs képességek gyarapodásához is. Ahogy felveszi a gyermek a rendelést a szülőktől, ők el is tudják magyarázni, milyen egy illedelmes kiszolgálás egy étteremben. Nézőpontot is lehet váltani, egyszer a gyermek a pincér, utána pedig átülhet a vendégek székébe. A gyerekek önállóan is képesek egy ilyen készlettel eljátszani, melynek során a fantáziájukra támaszkodnak.

 

Személyes tapasztalatok és alternatív játéklehetőségek:

A játék sok kelléket tartalmaz, melyek hozzájárulnak ahhoz, hogy sokáig megunhatatlan játék maradjon az éttermi kiszolgáló szett. A játék megoldásai nagyon kreatívak, gondolunk itt a kartonkorongokra, melyek a bögrébe helyezve jelzik, hogy épp milyen folyadék van benne. Ötletes a shake-ek elkészítése is, melynek során a shake-pohárba kell belecsúsztatni a kívánt mintájú shake-et ábrázoló lapkát. A rendelő lap letörölhető, így a mellékelt filccel mindig újra lehet rá rajzolni, írni. Az ételek fából vannak, melyek mindkét oldalára festettek, így minden darab kétféle módon is használható (a 4. termékfotón látható az egyes ételek mindkét oldalának a mintája).

 

Tudtad a Melissa & Doug-ról?

Melissa és Doug két valóban létező személy! Ők az alapítói ennek a rendkívül kreatív vállalatnak, mely már több mint 5000 különböző játékot adott a világnak. Történetük Doug apukájának garázsában indult, itt kezdték el gyártani első gyermekjátékaikat, melyek többnyire fából készült kirakók voltak. Ahogy nőtt a vállalkozás, úgy nőtt a család is, s a gyerekek aktív szerepet kaptak a játékok tesztelésében. Mára 6 gyermekes családdá váltak, bár Melissa szerint van egy hetedig gyereke is Doug személyében. Az összes játék a mai napig Melissa kezei alatt készül, a prototípust már egy általa vezetett csapat készíti el, s a gyártás csak alapos tesztelés után kezdődik. A játékportfólió végül kiegészült kreatív szettekkel, alkotást segítő eszközökkel is, mint például színező, rajzoló, matricázó, gyöngyfűző készletek.

Melissa és Doug koncepciója olyan játékok tervezése, melyek a mai túlhajszolt és túlstimulált környezetben lehetőséget teremtenek a gyerekeknek a képzeletük használatára és inspirálják őket, hogy saját maguk fedezzenek fel újabb és újabb lehetőségeket a játékokban.

A Játékpszichológia 100 játék válogatásában és a Kincsesláda kreatív eszközei között szép számmal képviselteti magát a Melissa & Doug márkája, nem véletlenül! Szeretjük benne, hogy versenyképes árakon kínál minőségi, masszív játékokat és eszközöket, melyek mindig kicsit többet nyújtanak, mint amire az ember számít, méretben, részletgazdagságban és funkcióban egyaránt.

 

Ha tetszett a Vendéglátós éttermes játék leírása, olvasd el a Szemlélet oldalunkat is, melyben a jatekpszichologia.hu gyerekjáték webáruház 100 darab játékának kiválasztása során alkalmazott koncepciónkat ismertetjük.

 

 

További információk

Méretek34 × 27 × 9 cm
Gyártó

Melissa and Doug

Anyagösszetétel

Fa

Kategória

Szerepjátékok

Életkor

3+

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Vendéglátós éttermes játék – Melissa & Doug” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük