Barion Pixel Skip to content
fauna játékok

Madarasfa európai madarakkal – 3D puzzle – Fauna

11.900 Ft

Egy gyönyörű fából készült 3D kirakó nyolc különböző európai madárral.

Szállítási és fizetési részletekről bővebben >>>itt<<< olvashatsz.

Elérhetőség: készleten

Madarasfa európai madarakkal – 3D puzzle

Játékismertető:

A Fauna 3D puzzle madarasfája nem csak egy különleges térbeli kirakó, hanem egy ismeretterjesztő játék is egyben, mely ha nem játszunk vele, egyedülálló dísze is a szobának. Ez a fajáték azokkal a madarakkal ismertet meg, melyek egész évben Európában maradnak. A barna rétihéja kivétel ez alól, csak kisebb részük telel a földrészen. A szarkáról csak annyit szoktunk tudni, hogy kedveli a fényes csecsebecséket, azt már kevésbé, hogy egyedüliként a madarak közt felismeri magát a tükörben.

A kirakó összesen 14 kézzel készített és festett fadarabból áll (8 madár, 1 fatörzs, 5 lomb). A madarasfa mérete: 28 cm x 20 cm x 3 cm.

A 8 európai madár a fán: zöldküllő, vörösbegy, tengelic, feketerigó, szarka, barna rétihéja, süvöltő, kékcinke.

 

A 3D puzzle madarasfa játék által előhívott készségek és képességek:

erőadagolásfinommotorikaszem-kéz koordinációrész-egész látásmódszókincs

A 3D kirakó remek lehetőséget teremt a térbeli látásmód és a kézügyesség fejlesztésére. A madarak helyes felismerése és helyükre illesztése ügyes kézmozdulatokat és helyes erőadagolást igényel. A 3D kirakók organikus módon erősítik a rész-egész látásmódot. A madarasfa a madarakkal való ismerkedés során a gyermek szókincsének bővüléséhez is hozzájárul.

 

Tapasztalatok és alternatív játéklehetőségek:

A Fauna madarasfa egy egészen egyedi játék, mely nagyon szerethető és kiváló minőségű. A 3D puzzle Madarasfa bonyolultsága miatt elsősorban 5 éves kortól ajánlott, ám kisebbek is próbálkozhatnak az összerakásával.

A fa madárkák nagyon szép festést kaptak, aprólékosan kidolgozottak, szemet gyönyörködtetőek, jó kézbe venni őket! Szeretettel ajánljuk minden természetes játék kedvelőnek! Ahogy a Fauna játékairól, így a Madarasfáról is elmondható, hogy káros anyagoktól mentes, környezetbarát termék.

 

A szezonális kincseink között megtalálható a Fauna egy különleges, limitált kiadású példánya is az tavaszi és őszi színekben egyaránt pompázó fája, európai madarakkal! Nézd meg őt is:

3d kirakó

 

Tudtad a Faunáról?

A Fauna fajátékok magyar tervezésű, székelyföldi gyártású termékek. A vállalkozás 1991 óta gyárt gazdag színvilágú, melegséget hordozó, fából készült játékokat: oktató és fejlesztő játékokat, 3D kirakókat, mozgó (gurulós, tologatós, húzogatós, rugós) játékokat és kellékeket lovagi játékokhoz. A kisgyerekeknek szánt játékaik egészen egyedi és nagyon gondos tervezésűek, különleges és egyben barátságos formavilágúak. Minden termékük alapanyaga fenntartható erdőgazdálkodásból származik, káros anyagoktól mentes, környezetbarát, megfelel az EU-s szabványoknak. A Fauna mára oly népszerű lett, hogy több európai országban is jelen van.

A játékpszichológia válogatott 100 játéka közül személyes kedvenceink a Fauna által gyártott játékok. Szeretjük a kedvesen-kerekített, egyedi faunás formákat, a többféle módon használható játékok sokoldalúságát, s emellett dekoratív szerepük sem elhanyagolható: vidámsággal, melegséggel töltik meg az otthont.

 

Ha tetszett a Madarasfa 3D puzzle játékleírása, olvasd el a Szemlélet oldalunkat is, melyben a jatekpszichologia.hu gyerekjáték webáruház 100 darab játékának kiválasztása során alkalmazott koncepciónkat ismertetjük.

További információk

Méretek28 × 20 × 3 cm
Életkor

5+

Gyártó

Fauna

Kategória

Puzzle, kirakó

Anyagösszetétel

Fa

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Madarasfa európai madarakkal – 3D puzzle – Fauna” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük