Barion Pixel Skip to content
fakopáncs játékok

Ki bújt el fajáték – Fakopáncs

(9 vásárlói vélemény)

2.690 Ft

Kiváló ár/érték arányú, fából készült egyszerű húzogatós játék, mellyel már egy éves kortól is lehet próbálkozni játszani.

Szállítási és fizetési részletekről bővebben >>>itt<<< olvashatsz.

Elérhetőség: készleten

Ki bújt el fajáték

Játékismertető:

A Ki bújt el fajáték 1 darab fa táblából és az azon belül kihúzható 8 darab képtálcából áll. A kis tálcák felületére egy elbújt állatka van festve (pl. bokor mögé rejtőzve), amiket elhúzva előbújik az állat teljes terjedelmében!

 

A Ki bújt el fajáték által előhívott készségek és képességek:

finommotorikaszem-kéz koordinációvizuális észlelés

A gyermeknek a mutatóujját kell a kis tálca lyukacskájába helyeznie és oldalirányú mozdulattal elhúznia a megfelelő irányba, ezzel előhívva a finommotorikus készségeket. Összesen 8 alkalommal ismételve a mozdulatsort minden képet ki tud húzni és megnézheti az alatta megbúvó állatkát. A játék így ügyes szem-kéz koordinációt is kíván a gyermektől.

 

Személyes tapasztalatok és alternatív játéklehetőségek:

A kis festett tálcákat nem lehet teljesen kihúzni és eltávolítani, a végén mindegyik megakad, így a játék mindig egy darabban marad, még akkor is, ha a gyermek lóbálja vagy szaladgál vele. Az ábrák nagyon helyesek, ötletesek, jól lehet gyakorolni az állatkák felismerését, megnevezését, emellett pedig segíti az értelmi fejlődésnek ebben az életszakaszában (1-2 éves korban) megjelenő tárgyállandóság kialakulását, vagyis az arról való tudást, hogy a tárgyak akkor is léteznek, ha érzékszerveink számára éppen nem elérhetőek.

Ez a pénztárcabarát játék egy egyszerű, kedves kis fejlesztő játék, mely kis helyen is elfér! Remek ár/érték arány! 1-3 éves korosztály számára ajánljuk!

 

Tudtad a Fakopáncsról?

A Fakopáncs több mint 3 évtizede, 1990-ben indult egyszemélyes vállalkozásként és elsőként igyekezett kielégíteni hazánkban a fajátékok iránt mutatkozó egyre nagyobb igényt. Kiváló ár/érték arányú és a gyakran régi időket idéző játékaik gyorsan belopták magukat a magyar lakosság szívébe. A Fakopáncs játékok nagymértékben hozzájárultak a fajátékok magyarországi népszerűsödéséhez és a készségfejlesztő játékok iránti igény erősödéséhez.

 

Ha tetszett a Ki bújt el játék leírása, olvasd el a Szemlélet oldalunkat is, melyben a jatekpszichologia.hu gyerekjáték webáruház 100 darab játékának kiválasztása során alkalmazott koncepciónkat ismertetjük.

További információk

Méretek30 × 22 × 1 cm
Gyártó

Fakopáncs

Kategória

Fejlesztő játékok

Anyagösszetétel

Fa

Életkor

1-3 éves kor

Ki bújt el fajáték – Fakopáncs termékről 9 értékelés

  1. Csaba

  2. Kovács-Horváth Anna

  3. Csilla

  4. Szűcs Melinda

  5. Névtelen

  6. Névtelen

  7. Nikoletta

  8. Névtelen

  9. Tímea Horváth

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük