Barion Pixel Skip to content
magni

Yoyo játék – LED fénnyel – Magni

2.190 Ft

A népszerű retro yoyo játék újragondolt változata, mely vörös fénnyel villog, ha jól yoyózol vele!


Szállítási és fizetési részletekről bővebben >>>itt<<< olvashatsz.

Yoyo játék – LED fénnyel

Kifutott termék, sajnos már nem forgalmazzuk!

Ismertető:

A Yoyo játék nem hiányozhat egy retro játékgyűjteményből! 🙂

A játékpszichológia kincsesládájában – hasonlóan más retro játékainkhoz – az eredeti fából készült yoyo helyett egy modernebb, újragondolt változatát találod meg. A beépített LED fények még érdekesebbé teszik a játékot, hiszen ha „ügyesen” yoyózol, akkor izgalmas vörös villogó fények a jutalmad!

A dán Magni által gyártott, műanyagból készült yoyo a közepénél szétcsavarható, így ha összegabalyodik a zsinege, akkor a két felét szétcsavarva hozzáférünk a tengelyéhez, így újra tudjuk azt igazítani. Mérete: 5.8 × 5.8 × 4 cm.

A yoyót már az ókori görögök is ismerték, a yoyo kifejezés pedig valószínűleg a Fülöp-szigetekről származik, jelentése „gyere-gyere”. A yoyo felfüggesztése szempontjából kétféleképpen is használható. A Magni yoyójának a zsinege – ahogyan általában a modern yoyókra jellemző – nem fixen van rögzítve a tengelyhez, hanem csak egy hurkot alkot, s azon halad át a tengely. Ez azt jelenti, hogy a yoyo kipörgetése után egyhelyben is képes tovább forogni a saját tengelye körül, villogó piros fény kíséretében. Egy ügyes csuklómozdulattal a yoyo (ha még van kellő lendülete) visszarántható és újra felpörgethető. Ha a zsineget fixen rögzítjük a tengelyhez, akkor az egyhelyben forgás nem lehetséges, ilyenkor folyamatosan föl-le kell yoyóznunk a játékkal, hogy mozgásban tartsuk. A Magni yoyójával mindkét játékformát könnyen alkalmazhatjuk, hiszen – ahogy már említettük – középen szétszedhető, a zsineg a tengelyre fixen vagy szabadon (hurokkal) is rögzíthető.

A yoyót többféle színben áruljuk, választhatsz a fenti „Válassz színt” legördülő menüből.

További információk

Méretek5,8 × 5,8 × 4 cm
Életkor

3+

Gyártó

Magni

Kategória

Retro játékok

Anyagösszetétel

Fém, Műanyag

Válassz színt:

narancssárga, kék, piros

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Yoyo játék – LED fénnyel – Magni” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Cikkszám: