Barion Pixel Skip to content
djeco játékok

Szám és formaberakó 1-től 10-ig + pillangók – Djeco

6.130 Ft

Nem csak a 10 számot, de 10 pillangót is a helyére illeszthetsz! Gyönyörűen megfestett számgyakorló fatábla.

Ezt a terméket már nem forgalmazzuk, kérjük, nézz szét a többi Fejlesztő játékunk között!

A játékról többet is megtudhatsz lentebb a „Leírás” részben!

Kategória: Fejlesztő játékok
Életkor: 1-4 év
Gyártó: Djeco
Cikkszám: DJ1801


Szállítási és fizetési részletekről bővebben >>>itt<<< olvashatsz.

Elérhetőség: elfogyott

Szám és formaberakó 1-től 10-ig + pillangók

Ezt a terméket már nem forgalmazzuk, kérjük, nézz szét a többi Fejlesztő játékunk között!

Játékismertető:

A Djeco Szám és formaberakó 1-től 10-ig játéka egy nagyméretű, lapos fa táblából és 10 beilleszthető számból illetve pillangóból áll. Mind a 10 szám különböző festést kapott, melyek színben és motívumban is különböznek. Minden szám alatt különböző, az adott számnak megfelelő mennyiségű állatkák vannak, és minden számhoz tartozik egy ugyanolyan festéssel ellátott pillangó is a tábla közepén.

A tábla kerete sem maradt ki a mintákból, fölül és alul a kéz ujjacskái lettek megfestve 1-től 10-ig mutatva a számokat, oldalt pedig a számok alatt is megbújó különböző állatkák gazdagítják a játék szín és formavilágát.

 

A Szám és formaberakó 1-től 10-ig játék által előhívott készségek és képességek:

finommotorikaszem-kéz koordinációszámfogalomfeladattudat

A Djeco szám és formaberakó fejlesztő játékának célja elsősorban a formafelismerés gyakorlása számformák és pillangók segítségével. Az egyes számok helyükre illesztése ügyes finommotorikát kíván meg, gyakran kell csavarni rajta kicsit, lejjebb-feljebb illeszteni vagy csak megfordítani, mert fejjel lefelé van a kezünkben. A finommotorikus mozgások mellett elengedhetetlen a precíz szem-kéz koordináció a játék során. A szám alakú beillesztő faformák a számfogalom kialakításában segítenek, a teljes tábla kirakása pedig stabil feladattudatot igényel.

 

Tapasztalatok és alternatív játéklehetőségek:

A számokkal való ismerkedést jól segítik a játékhoz gyártott pillangók (pl. rakj a táblára annyi pillangót, amilyen számot most mutatok), ötletes a tábla elrendezése és festése egyaránt. A tábla tetején és alján ujjacskák mutatják a számokat, a szemfüles gyerekek pedig észrevehetik, hogy a pillangók festése megegyezik a számok festésével, azaz minden pillangóhoz „tartozik” egy számforma is.

A Djeco számbeillesztője rendkívül jó minőségű, fából készült játék, mely ötletes és élénk színezést, festést kapott!

 

Tudtad a Djecoról?

Djeco egy családi vállalkozás Franciaországban, melynek gyökerei az 1950-es évekre nyúlnak vissza. A cég anyáról fiúra szállt, mely a ’90-es években kapott igazán új lendületet, amikor Frédéric Michel Dalés megtervezett egy sor fejlesztő játékot, melyek formabontóak voltak és egyedi művészi jellegzetességekkel rendelkeztek az akkori játékpiacon. A Djeco azóta is a minőségi, összetéveszthetetlen designnal és esztétikummal rendelkező fejlesztő játékok műhelye, mely a 2000-es években megjelent kézműves készleteivel a kreatív és alkotó időtöltést is forradalmasította.

Neves grafikusok és illusztrátorok tervezik a termékeket, melyeknek sokszor már maga a csomagolása is gondosan tervezett, minőségi alapanyagokból készült, így strapabíró és időtálló is egyben. A Djeco mára meghódította az egész világot, számos országban – köztük hazánkban is – a minőségi, művészi igényességgel megtervezett, magával ragadó szín- és formavilágú játékok védjegyévé vált.

 

Ha tetszett a Szám és formaberakó játékleírása, olvasd el a Szemlélet oldalunkat is, melyben a jatekpszichologia.hu gyerekjáték webáruház 100 darab játékának kiválasztása során alkalmazott koncepciónkat ismertetjük.

További információk

Méretek30 × 30 × 1 cm
Életkor

1-2 éves kor, 2-3 éves kor, 3-4 éves kor

Gyártó

Djeco

Kategória

Fejlesztő játékok

Anyagösszetétel

Fa

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Szám és formaberakó 1-től 10-ig + pillangók – Djeco” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Cikkszám: DJ1801