Barion Pixel Skip to content
melissa & doug játékok

Pufi újraragasztható matrica készlet – Melissa & Doug

3.190 Ft

Újraragasztható matricák, melyeket többször felhasználhatsz! A készlet kétféle változatban is kapható, válassz a Kosár gomb melletti variációkra klikkelve: Foglalkozások készlet, Háziállatok készlet.


Szállítási és fizetési részletekről bővebben >>>itt<<< olvashatsz.

Kifutott termék, kérjük, nézz szét a többi –> Alkotó eszközünk <– között!

Pufi újraragasztható matrica készlet

A pufi újraragasztható matrica készlet különlegessége, hogy a kis matricákat többször újra lehet ragasztani, így sok-sok órányi szórakozást tud biztosítani ugyanaz a készlet!

Kincsesládánkban kétféle készletből is választhatsz, egyik a legismertebb foglalkozásokat mutatja be 100 matricával, a másik háziállatos témájú 115 matricával. Mindkét változat 10 oldalas, spirálozott füzet kivitelben készült.

A színes háttérlapok nagyon jó alapot biztosítanak a gyerekeknek a matricázáshoz. A változatos matricákból számtalan történet vagy esemény jeleníthető meg. Vannak köztük kisebb matricák és nagyobbak is, így az ujjak finom koordinált mozgása több nehézségi szinten is szerepet kap.

A Melissa & Doug matricák nem csak a mellékelt hátlapra tapadnak fel, hanem lényegében minden sík felületre. Szőnyeggel és más textil felületekkel való érintkezésekkel azonban vigyázni kell, a szöszöket hamar begyűjtik és elveszítik a tapadó képességüket. Ha ez előfordul, próbáljuk meg nedves ruhával eltávolítani a felragadt szöszöket, így valamelyest visszanyerik a tapadásukat. Vízen kívül más oldószert (pl. alkohol) ne alkalmazzunk, mert az tönkreteheti a matricák tapadó felületét.

A terméket 3 éves kortól ajánljuk!

 

Tudtad a Melissa & Doug-ról?

Melissa és Doug két valóban létező személy! Ők az alapítói ennek a rendkívül kreatív vállalatnak, mely már több mint 5000 különböző játékot adott a világnak. Történetük Doug apukájának garázsában indult, itt kezdték el gyártani első gyermekjátékaikat, melyek többnyire fából készült kirakók voltak. Ahogy nőtt a vállalkozás, úgy nőtt a család is, s a gyerekek aktív szerepet kaptak a játékok tesztelésében. Mára 6 gyermekes családdá váltak, bár Melissa szerint van egy hetedig gyereke is Doug személyében. Az összes játék a mai napig Melissa kezei alatt készül, a prototípust már egy általa vezetett csapat készíti el, s a gyártás csak alapos tesztelés után kezdődik. A játékportfólió végül kiegészült kreatív szettekkel, alkotást segítő eszközökkel is, mint például színező, rajzoló, matricázó, gyöngyfűző készletek.

Melissa és Doug koncepciója olyan játékok tervezése, melyek a mai túlhajszolt és túlstimulált környezetben lehetőséget teremtenek a gyerekeknek a képzeletük használatára és inspirálják őket, hogy saját maguk fedezzenek fel újabb és újabb lehetőségeket a játékokban.

A Játékpszichológia 100 játék válogatásában és a Kincsesláda kreatív eszközei között szép számmal képviselteti magát a Melissa & Doug márkája, nem véletlenül! Szeretjük benne, hogy versenyképes árakon kínál minőségi, masszív játékokat és eszközöket, melyek mindig kicsit többet nyújtanak, mint amire az ember számít, méretben, részletgazdagságban és funkcióban egyaránt.

További információk

Méretek29 × 21 × 1 cm
Életkor

3-6 éves kor

Gyártó

Melissa and Doug

Kategória

Alkotó eszközök

Anyagösszetétel

Műanyag, Papír/Karton

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pufi újraragasztható matrica készlet – Melissa & Doug” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük