Barion Pixel Skip to content
small foot játék

Krokodilos autós versenypálya – Small Foot

10.990 Ft

A lejtős versenypályák talán legegyedibb darabja a Small Foot krokodilos pályája!

Kifutott termék, sajnos már nem forgalmazzuk! Nézz szét a többi –> Fa játékunk <– között!

A játékról többet is megtudhatsz lentebb a „Leírás” részben!

Kategória: Ügyességi játékok
Életkor: 3+
Gyártó: Small Foot
Cikkszám: SF01


Szállítási és fizetési részletekről bővebben >>>itt<<< olvashatsz.

Elérhetőség: elfogyott

Krokodilos autós versenypálya

Kifutott termék, sajnos már nem forgalmazzuk! Nézz szét a többi –> Fa játékunk <– között!

Játékismertető:

A krokodilos autós versenypálya torony egy hatszintes fából készült építmény, ahol 4 darab különböző színű autócska tud végigszaladni. Számtalan hasonló versenypályát lehet kapni játékboltokban, két dolog miatt választottuk a Small Foot termékét a jatekpszichologia.hu 100-as gyűjteményébe. Egyrészt a toronypálya rendkívül egyedi, szép tervezés és ötletek kialakításának eredménye, másrészt a pálya nem tömör, a kocsik egyedi menettulajdonságokkal rendelkeznek, így néha ki tudnak siklani. Ebből következik, hogy valódi „verseny” alakulhat ki, lehet izgulni, hogy vajon végigmegy-e az autó mind a hat szinten és megérkezik-e a legaljára. Ráadásul még az is számíthat, milyen ügyesen engedjük útnak a legtetején.

 

A krokodilos autós versenypálya által előhívott készségek és képességek:

finommotorikaszem-kéz koordinációszínfelismerés

Az autós versenypálya a színes autók indítása során a finommotorikus készséget és a szem-kéz koordinációt hívja elő. A kisautókat ügyesen kell a lejtőre helyezni, hogy biztonságosan el tudjanak indulni. A játék organikus módon edzi a térbeli tájékozódás képességét, hiszen az autók ténylegesen a térben mozognak, nem pedig a megszokott módon síkban.

 

Személyes tapasztalatok és alternatív játéklehetőségek:

A kézzel gyártott kisautók minimálisan eltérnek egymástól, így mindegyik kicsit más menettulajdonságokkal rendelkezik. A sikeres lejtőn való végigfutás függ az autótól, az elindítás módjától és a puszta szerencsétől, így elég kiszámíthatatlan, hogy egy indítás sikeres lesz-e vagy sem. A játék így ténylegesen biztosít egyfajta versenyzős izgalmat. Ez mindenképpen megkülönbözteti a krokodilos versenypályát a más gyártók hasonló versenypályáitól, hiszen azoknál általában 100%, hogy végigfutnak az autók a pályán. A játék alaposan megdolgoztatja a megfigyelő képességet, az autók mozgásának követése, szemmel tartása jól lekötheti a gyermeket. Minden egyes sikeres futtatás egy mini sikerélménnyel ér fel, a játék egy olyan atmoszférával rendelkezik, hogy még felnőttként is képes az ember hosszan eljátszani vele.

A játék bár nem olcsó, nagy mérete, 6 szintje és kézzel gyártott egyedi kialakítása rendkívül impozáns játékká teszi, ami a lakás dísze is lehet egyben.

Ha tetszett a Small Foot Krokodilos versenypálya játékleírása, olvasd el a Szemlélet oldalunkat is, melyben a jatekpszichologia.hu gyerekjáték webáruház 100 darab játékának kiválasztása során alkalmazott koncepciónkat ismertetjük.

További információk

Méretek26 × 8 × 35 cm
Életkor

3+

Gyártó

Small Foot

Kategória

Ügyességi játékok

Anyagösszetétel

Fa

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Krokodilos autós versenypálya – Small Foot” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Cikkszám: SF01