Barion Pixel Skip to content
goliath játékok

Kroki Golf otthoni mini-golf játék – Goliath

8.990 Ft

Ezt a terméket már nem forgalmazzuk, kérjük, nézz szét a –>> 100 játékunk <<– között!

Krokival mostantól otthon is tudtok golfozni! Ráadásul kis madarak segítik a pontok számolását!

A játékról többet is megtudhatsz lentebb a „Leírás” részben!

Kategória: Ügyességi játékok
Életkor: 3+ év
Gyártó: Goliath
Cikkszám: GL01


Szállítási és fizetési részletekről bővebben >>>itt<<< olvashatsz.

Elérhetőség: elfogyott

Kroki Golf otthoni mini-golf játék

Ezt a terméket már nem forgalmazzuk, kérjük, nézz szét a –>> 100 játékunk <<– között!

Játékismertető:

A Goliath otthoni golf játékával a nappaliban is ki tudjátok próbálni, milyen lehet golfozni. A játék egy flamingót formázó golfütőt, négy golflabdát és egy műanyag krokodilt tartalmaz, az ő szájába kell belőni a golflabdákat. A krokodil hátán 4 kismadár kapott helyet, melyeket forgatni lehet, így a pontok számolásában segítenek. A krokodil száját a játék megkezdése előtt ki kell nyitni, ez aktiválja a farkánál lévő labdakilövő mechanikát.

Eleinte érdemes közelebbről játszani, például a flamingó golfütőt használhatjátok a távolság kimérésére: a kroki szájától 1 golfütőnyi távolságra tegyétek le a labdát. Ha betalálsz a krokodil szájába és a labda átgurul a farkáig, akkor a kroki kilövi a labdát. Ahová a labda megérkezik, onnan kell próbálkoznod a következő ütéssel.

 

A mini golf játék által előhívott készségek és képességek:

erőadagolásnagymozgásszem-kéz koordinációszínfelismerésszámoláskudarctűrésönbizalom

A mini golf játék egy kiváló családi társasjáték, mellyel alaposan megmozgathatjuk a résztvevőket. A helyes célzás ügyes szem-kéz koordinációt és pontos erőadagolást kíván meg, miközben a propriocepció alaposan dolgozik a háttérben. A játék elősegíti a térbeli tájékozódás fejlődését, a golflabdák elgurulásának figyelemmel kisérése hasznos tapasztalatokat jelent a gyerekek számára, hiszen a következő próbálkozásnál korrigálhatja a nem elég pontos lövéseket. Az otthoni golfozás egy versenyhelyzetet teremt a játékosok között, így a kudarctűrés képessége is bevonódik, míg győzelem esetén a gyermek önbizalma erősödhet.

 

Rövid videó a Kroki golf játékról:

Személyes tapasztalatok és alternatív játéklehetőségek:

A játék egy igazi családi ügyességi-társasjáték, ugyanakkor még egyedül is élvezetes vele játszani, gyakorolni. A flamingó ütő egy kallantyú segítségével ketté szedhető, így könnyű tárolni (illetve a dobozába visszatenni). Az ütő hosszabb használat után sem lazul ki, masszívan kitart az összeillesztő mechanikája.

A pontok számolására többféle szabályt is kitalálhatunk. Játszhatunk például úgy, hogy minden játékosnak négy ütése van, ami lényegében a négy különböző színű golflabdát jelenti. Az nyer, aki a legtöbb labdával betalál a kroki szájába. Találat esetén a kroki automatikusan kilövi a labdát, így akár játszhatunk úgy is, hogy a játékos ilyen esetben tovább játszhat az adott labdával, és akár addig gyűjtheti a pontokat, amíg folyamatosan betalál a krokodil szájába.

Egy másik játékmód, amikor egy labdája van egy játékosnak, és az nyer, aki a legkevesebb lövésből talál be a krokodil szájába.

Ötvözhetjük az előző két játékmódot, azaz minden játékos próbálkozhat mind a négy labdával, és azt számoljuk, hogy összesen hány próbálkozás kellett a négy labda célba juttatásához.

A játék nagyon jól skálázható, alapvetően a lövési távolság helyes megválasztásával könnyedén változtathatunk a nehézségi szinten.

Ha tetszett a Játék golf szett leírása, olvasd el a Szemlélet oldalunkat is, melyben a jatekpszichologia.hu gyerekjáték webáruház 100 darab játékának kiválasztása során alkalmazott koncepciónkat ismertetjük.

További információk

Méretek27 × 27 × 13 cm
Életkor

3+

Gyártó

Goliath

Kategória

Ügyességi játékok

Anyagösszetétel

Műanyag

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kroki Golf otthoni mini-golf játék – Goliath” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Cikkszám: GL01