Barion Pixel Skip to content
buki france logo

Kapd el a formát! csipeszes kézügyesség fejlesztő – Buki

11.990 Ft

A Kapd el a formát! kézügyesség fejlesztő egy igazán egyedi tervezésű játék, mely nem csak gyerekeknek, felnőtteknek is tartogat kihívásokat!


Szállítási és fizetési részletekről bővebben >>>itt<<< olvashatsz.

Elérhetőség: elfogyott

Kifutott termék!

Kapd el a formát! kézügyesség fejlesztő játék – Buki

A játék tartalma:

  • 1 formatartó tálca (játéktér)
  • 12 kis méretű forma
  • 12 közepes méretű forma
  • 12 nagy méretű forma
  • 1 időzítő
  • 36 játékkártya
  • 36 oldalnyi matrica

Játékismertető:

A Kapd el a formát! egy különleges kézügyesség fejlesztő játék a Buki France kínálatából! A játék során egy csipesz segítségével kell az egyes formákat kivenni a tálcából oly módon, hogy ne érjünk a csipesszel a formákat határoló kerethez! Amint a csipesz hozzáér a kerethez, egy berregő hangot hallunk, így jelezve, hogy bizony elrontottuk a próbálkozást.

Összesen 12 féle formát kell csipesszel kiemelnünk a tálcából, ám minden formából 3 féle méret áll a rendelkezésünkre, így a játék nehézségi szintje a játékosok életkorához állítható. A játékkal már 4 éves kortól lehet próbálkozni, ebben az esetben a legkisebb formákat használjuk, ekkor nagyobb hely van a formák és a keret között, több mozgást, ingást engedve a csipesznek. A legnagyobb méretű formák már felnőttek számára is kihívást jelentenek. A játékot még tovább nehezíthetjük a mellékelt időzítő használatával, például egy perc alatt ki tud több formát hibátlanul kivenni a tálcából.

 

A Kapd el a formát! kézügyesség fejlesztő játék által előhívott készségek és képességek:

erőadagolásfinommotorikaszem-kéz koordinációszínfelismeréskoncentrációkitartáskudarctűrésönbizalom

A Buki France Kapd el a formát! kézügyesség fejlesztő játéka különleges játékélményt biztosít a gyerekeknek, miközben észrevétlenül fejleszti a kézügyességet és a szem-kéz koordinációt. A formák óvatos, megfelelő erővel történő kiemelése folyamatos koncentrációt igényel. A sikertelen próbálkozások próbára teszik a gyermek kudarctűrő képességét, a csipesz magabiztos használata és az apró győzelmek pedig hozzájárulnak a gyermek önbizalmának növekedéséhez.

 

Tapasztalatok és alternatív játéklehetőségek:

A Kapd el a formát! játék csipeszének használata eleinte nem egyszerű feladat, így játék előtt érdemes megbarátkozni a csipesszel és gyakorolni a formák felvételét az asztalról, szőnyegről. A játék első használata előtt a játékleírás segítségével fel kell matricáznunk a formákat, ami már önmagában is érdekes feladat. A dobozban lévő matricáknak csak a töredékét kell felhasználnunk, így több száz, különböző formákat tartalmazó matricánk marad, melyeket szabadon felhasználhatunk más játékhoz, kreatív alkotásokhoz.

A játék nehézségi szintje nagyon jól változtatható, így 4 éves kortól egészen felnőttkorig tartogat kihívásokat. A Kapd el a formát! egyszemélyes játékra is alkalmas, de rendezhetünk akár több résztvevős családi versenyt is. Az időzítő használatával tovább fokozhatjuk a kihívást és a nehézségi szintet!

A játéktálca 2 darab AAA elemmel működik, melyet a csomag nem tartalmaz. A termékhez való elemeket itt tudsz vásárolni:

AAA elem

(Az időzítő is elemmel működik, mely gyárilag beszerelve érkezik.)

 

Bemutató videó a gyártótól:

 

Tudtad a Buki márkáról?

A Buki France 1992-es alapítása óta meghatározó szereplővé vált az európai játékpiacon. A vállalat rendkívül termékeny, játékfejlesztő csapata mintegy 40 új játékot tervez minden évben. A tervezés során grafikusok, illusztrátorok és tudósok segítségét is igénybe veszik, így kiváló minőségű kreatív, tudományos, fejlesztő eszközöket és játékokat tudnak gyártani. Minden terméküket alaposan tesztelik gyerekek bevonásával, s gyakran a felnőttek számára is elrejtenek egy instrukciós füzetet a játék dobozába. A Buki külön termékportfóliót alakított ki a különböző korosztályok számára, a Játékpszichológia  webáruházában a “Felfedező és tudományos eszközök” kategóriájába a legkisebbeknek szánt termékeikből válogattunk össze kiváló darabokat.

 

Ha tetszett a Kapd el a formát! fejlesztő játék leírása, olvasd el a Szemlélet oldalunkat is, melyben a jatekpszichologia.hu gyerekjáték webáruház 100 darab játékának kiválasztása során alkalmazott koncepciónkat ismertetjük.

 

További információk

Kategória

Finommozgást segítő eszközök

Anyagösszetétel

Fém, Műanyag, Papír/Karton

Gyártó

Buki

Életkor

4+

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kapd el a formát! csipeszes kézügyesség fejlesztő – Buki” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Cikkszám: BU5606