Barion Pixel Skip to content
kskids játékok

Hordozható játszószőnyeg állatfigurákkal – K’s Kids

(1 vásárlói vélemény)

10.990 Ft

Egy hordozható játszószőnyeg kilenc puha szavannai állattal!


Szállítási és fizetési részletekről bővebben >>>itt<<< olvashatsz.

Elérhetőség: elfogyott

Hordozható játszószőnyeg állatfigurákkal

Fifutott termék, kérjük, nézz szét a többi –> Bébijátékunk <– között!

Ismertető:

A Ks’ Kids által gyártott hordozható játszószőnyeg ideális játszótárs a 6 hónapnál idősebb babák számára! A 37 x 50 cm-es játszószőnyeg mellé 9 darab szavannai állatfigurát kapunk, melyek puhák, kedvesek és még csörgő hangot is adnak. A játszószőnyeg táskává alakítható, így egy hordozható játékot kapunk! A figurák mérete változó (nagyjából 4 x 8 x 9 cm), könnyen tisztíthatóak.

 

A hordozható játszószőnyeg által előhívott készségek és képességek:

auditív észlelésnagymozgásreflexszem-kéz koordinációszínfelismerésvizuális észlelésbeszédkészségszámfogalomszókincs

Az állatfigurák nagyszerű taktilis és vizuális ingereket biztosítanak a babáknak, a velük való játék hozzájárulhat a szem-kéz koordináció fejlődéséhez. A csörgő állatok auditív ingereket biztosítanak, míg az állatok dobálása, elkapása a reflexet trenírozza. A kisállatok megnevezése a szókincset gyarapítja, míg később a számolgatásuk a számfogalmat erősíti.

 

Személyes tapasztalatok és alternatív játéklehetőségek:

A K’s Kids az egyik legprofesszionálisabb gyártó a textil játékok készítésében. Az állatfigurák 8-9 cm-es méretűek, nagyon jó anyagból készültek, puhák, könnyűek. A figurák a kisbabák számára könnyen megragadhatóak, eldobhatóak, mellyel ösztönzik a nagymozgások fejlődését. Biztonsággal rágcsálhatók és könnyen tisztíthatók. Élénk, kontrasztos színei segítik a szem fókuszálását, ezáltal a kezdődő figyelmi folyamatokat erősítik, később pedig akár szerepjátékokra is használhatóak.

 

Összegyűjtöttünk néhány játékötletet, nagyításhoz klikkelj a képre!

játszószőnyeg

 

Rövid videó a gyártótól:

 

Tudtad a K’s Kids márkáról?

A K’s Kids több mint 20 éve elkötelezett gyártója a csecsemő és kisbaba játékoknak. Termékeik szinte kizárólag a 0-3 korosztály számára készülnek, s már több mint 100 nemzetközi díjat zsebeltek be. A tervezők nagy hangsúlyt fektetnek a különböző készségek fejlesztésére, játékaikhoz részletes tájékoztatót készítenek, melyek bemutatják azok fejlesztő hatásait korosztályokra bontva. A K’s Kids tudatosan úgy tervezi az egyes játékait, hogy azok egyszerre több életkort is lefedjenek, egy-egy játék a gyermek fejlődése során többször is előtérbe kerülhet, rendszerint babakortól kezdve a gyermek 3 éves koráig. A gyártó kiemelkedő szakértelemmel rendelkezik a textil, puha játékok tervezésében, melyek kifejezetten optimálisak a három évnél fiatalabb korosztály számára.

 

Ha tetszett a Hordozható játszószőnyeg leírása, olvasd el a Szemlélet oldalunkat is, melyben a jatekpszichologia.hu gyerekjáték webáruház 100 darab játékának kiválasztása során alkalmazott koncepciónkat ismertetjük.

További információk

Méretek30 × 28 × 8 cm
Gyártó

K's Kids

Anyagösszetétel

Textil

Kategória

Bébijátékok

Életkor

6 hónapos kortól

Hordozható játszószőnyeg állatfigurákkal – K’s Kids termékről 1 értékelés

  1. Katalin

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Cikkszám: KS05