Barion Pixel Skip to content
melissa & doug játékok

Jumbo gyerek ecset készlet – Melissa & Doug

3.790 Ft

Nagyméretű fogóval rendelkező praktikus ecsetkészlet, hogy a legkisebbek is könnyedén kedvükre festhessenek! Ezt a terméket sajnos már nem forgalmazzuk, kérjük, nézz szét a többi ->> Alkotó eszközünk <<- között!

A termékről többet is megtudhatsz lentebb a „Leírás” részben!

Kategória: Alkotó eszközök
Életkor: 3-6 év
Gyártó: Melissa and Doug
Cikkszám: ME13


Szállítási és fizetési részletekről bővebben >>>itt<<< olvashatsz.

Elérhetőség: elfogyott

Gyerek ecset készlet

Ezt a terméket sajnos már nem forgalmazzuk, kérjük, nézz szét a többi ->> Alkotó eszközünk <<- között!

Az első festős élmények megtapasztalásához remek választás a Melissa & Doug által gyártott nagyméretű ecset készlet, mely nem véletlenül kapta a Jumbo nevet: mind a négy ecset igazán méretes darab a hagyományos ecsetekhez képest. Ennek köszönhetően könnyen megmarkolhatóak a kis kezek számára is. A négy ecset egy puha átlátszó műanyag tárolóban érkezik. Az ecsetek pamacsa kellően vastag, így a kisgyerekek könnyen be tudnak vele festeni nagy területeket.

Tippek a gyerek ecset készlet használatához:

  • Használd egyszerre mind a négy ecsetet különböző színekhez, így nem kell ugyanazzal az ecsettel sok színbe is belenyúlnod és összekeverni őket.
  • Az ecsetek négy különböző színű fogóval rendelkeznek, érdemes eleinte az adott színű fogóval rendelkező ecsetet az ugyanolyan színű festékbe mártani, így a gyermek össze tudja kapcsolni a fogó színét a festés színével is.
  • Az ecsetek pamacsa könnyen tisztítható melegvízzel vagy szappanos vízzel.
  • Vastagságuknak köszönhetően még játékok tisztítására, portalanításra is használhatóak.
  • Mindig várjuk meg, amíg megszáradnak a pamacsok mielőtt elraknánk őket a tárolóba.
  • Első festős élményekhez érdemes poszter méretű (flipchart) papírt beszerezni és a földre teríteni vagy akár falra akasztani, így a gyermek kényelmesen (akár állva) tud nagy mozgásokat végezni az ecsetekkel.
  • Minden használat után mossuk ki a festéket az ecsetekből.

 

Tudtad a Melissa & Doug-ról?

Melissa és Doug két valóban létező személy! Ők az alapítói ennek a rendkívül kreatív vállalatnak, mely már több mint 5000 különböző játékot adott a világnak. Történetük Doug apukájának garázsában indult, itt kezdték el gyártani első gyermekjátékaikat, melyek többnyire fából készült kirakók voltak. Ahogy nőtt a vállalkozás, úgy nőtt a család is, s a gyerekek aktív szerepet kaptak a játékok tesztelésében. Mára 6 gyermekes családdá váltak, bár Melissa szerint van egy hetedig gyereke is Doug személyében. Az összes játék a mai napig Melissa kezei alatt készül, a prototípust már egy általa vezetett csapat készíti el, s a gyártás csak alapos tesztelés után kezdődik. A játékportfólió végül kiegészült kreatív szettekkel, alkotást segítő eszközökkel is, mint például színező, rajzoló, matricázó, gyöngyfűző készletek.

Melissa és Doug koncepciója olyan játékok tervezése, melyek a mai túlhajszolt és túlstimulált környezetben lehetőséget teremtenek a gyerekeknek a képzeletük használatára és inspirálják őket, hogy saját maguk fedezzenek fel újabb és újabb lehetőségeket a játékokban.

A Játékpszichológia 100 játék válogatásában és a Kincsesláda kreatív eszközei között szép számmal képviselteti magát a Melissa & Doug márkája, nem véletlenül! Szeretjük benne, hogy versenyképes árakon kínál minőségi, masszív játékokat és eszközöket, melyek mindig kicsit többet nyújtanak, mint amire az ember számít, méretben, részletgazdagságban és funkcióban egyaránt.

További információk

Méretek23 × 4 × 16 cm
Életkor

3-6 éves kor

Gyártó

Melissa and Doug

Kategória

Alkotó eszközök

Anyagösszetétel

Műanyag

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Jumbo gyerek ecset készlet – Melissa & Doug” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Cikkszám: ME13