Barion Pixel Skip to content
djeco játékok

Fiú és lány mágneses kirakó – Djeco

8.260 Ft

Egy igazán kreatív arckészítő, mely nemcsak egy egyedi mágneses kirakó, de szórakoztató is egyben!

Kifutott termék, kérjük, válassz helyette a Puzzle/kirakó termékkategóriából egy másik játékot

A játékról többet is megtudhatsz lentebb a „Leírás” részben!

Kategória: Puzzle, kirakó
Életkor: 3-6 év
Gyártó: Djeco
Cikkszám: DJ3080


Szállítási és fizetési részletekről bővebben >>>itt<<< olvashatsz.

Elérhetőség: elfogyott

Fiú és lány mágneses kirakó – Djeco 3080

Kifutott termék, kérjük, válassz helyette a Puzzle/kirakó  termékkategóriából egy másik játékot

Játékismertető:

A Djeco portréfej mágneses kirakó játék egy fém dobozból és 38 darab mágnesdarabból áll. A fém doboz egyik oldala a fiú, másik oldala a lány üres arcának felel meg, melyre a gyermek a testrészeket pakolgathatja fel. A 38 darab mágneses elem között találunk testrészeket és kiegészítőket egyaránt: szem, száj, orr, fül, szemöldök, piros arc, bajusz, szemüveg, masni, ragtapasz, sapka, ing, hajtincs, stb.

A játékkal egyszerre akár két gyermek is játszhat, hiszen a fém doboz fedele levehető, így egymástól függetlenül építhetnek olyan arcokat, amilyeneket szeretnének.

 

A portréfej mágneses kirakó által előhívott készségek és képességek:

finommotorikakreativitásrész-egész látásmódtestsémafantáziaönbizalom

A fej és arc részeinek elhelyezése erősíti a gyermek testsémárol alkotott fogalmát és egyben nagyon jó rész-egész látásmód gyakorló feladat is. Egy fej teljes kirakása sikerélményt ad, mely növeli a gyermek önbizalmát. A játék során a formafelismerés képességét használja az egyes arcelemek felismerésére, majd finom mozgásokkal helyezi a mágnesdarabokat a helyükre. A gyermek a fantáziájára támaszkodva alkot újabb és újabb arcokat.

 

Személyes tapasztalatok és alternatív játéklehetőségek:

Jó ötlet volt a gyártótól, hogy a játék fém dobozának teteje és alja a két fejsablon, belül pedig a mágnesdarabokat tárolhatjuk. Annak is örülünk, hogy fiú és lány arc egyaránt kirakható, nem két külön megvásárolandó készlettel oldották meg. A mágnesek önmagukban is használhatóak, nem feltétlenül kell a játék dobozán lévő fejre pakolgatni őket. Lehet például a saját hűtőszekrényünkre vagy más fémes felületre is fantáziaarcokat kreálni. Összeköthetjük a játékot rajzolással is, egy nagyméretű (pl. A3-as) papírlapra vagy kartonlapra kirakhatunk néhány arcrészt a mágnesekből, míg a fej többi részét ceruzával vagy filccel is hozzárajzolhatjuk.

 

Tudtad a Djecoról?

Djeco egy családi vállalkozás Franciaországban, melynek gyökerei az 1950-es évekre nyúlnak vissza. A cég anyáról fiúra szállt, mely a ’90-es években kapott igazán új lendületet, amikor Frédéric Michel Dalés megtervezett egy sor fejlesztő játékot, melyek formabontóak voltak és egyedi művészi jellegzetességekkel rendelkeztek az akkori játékpiacon. A Djeco azóta is a minőségi, összetéveszthetetlen designnal és esztétikummal rendelkező fejlesztő játékok műhelye, mely a 2000-es években megjelent kézműves készleteivel a kreatív és alkotó időtöltést is forradalmasította.

Neves grafikusok és illusztrátorok tervezik a termékeket, melyeknek sokszor már maga a csomagolása is gondosan tervezett, minőségi alapanyagokból készült, így strapabíró és időtálló is egyben. A Djeco mára meghódította az egész világot, számos országban – köztük hazánkban is – a minőségi, művészi igényességgel megtervezett, magával ragadó szín- és formavilágú játékok védjegyévé vált.

 

Ha tetszett a Fej és arc mágneses kirakó leírása, olvasd el a Szemlélet oldalunkat is, melyben a jatekpszichologia.hu gyerekjáték webáruház 100 darab játékának kiválasztása során alkalmazott koncepciónkat ismertetjük.

További információk

Méretek14 × 20 × 5,5 cm
Életkor

3+

Gyártó

Djeco

Kategória

Puzzle, kirakó

Anyagösszetétel

Fa, Fém

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Fiú és lány mágneses kirakó – Djeco” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Cikkszám: DJ3080