Barion Pixel Skip to content
tatamiz

Egyensúlyozó készlet – Tatamiz

(1 vásárlói vélemény)

22.990 Ft

A Tatamiz egyensúlyozó készlet egy kiváló eszköz otthoni egyensúly fejlesztéshez. Variálhatóságának köszönhetően újabb és újabb kihívásokat biztosíthatunk gyermekünk számára.

Kifutott termék, kérjük, nézz szét a többi Mozgásfejlődést segítő eszközünk között!

A termékről többet is megtudhatsz lentebb a „Leírás” részben!

Kategória: Mozgásfejlődést segítő eszközök
Életkor: 2+ év
Gyártó: Tatamiz
Cikkszám: TA02


Szállítási és fizetési részletekről bővebben >>>itt<<< olvashatsz.

Elérhetőség: elfogyott

Egyensúlyozó készlet – Tatamiz

Kifutott termék, kérjük, nézz szét a többi Mozgásfejlődést segítő eszközünk között!

Ismertető:

A Tatamiz által gyártott Baby Gym egyensúlyozó készlet 4 darab pallóból és 4 darab zsámolyból áll. Mindegyik palló összeilleszthető mindegyik zsámollyal, így a 8 egységből számos formációt létrehozhatunk. A pallók mérete  56 cm x 11 cm x 3,5 cm, az őket összekötő zsámolyok pedig 31 cm x 31 cm x 12 cm-esek. Ha négyzet alakban építjük őket össze, akkor egy 110 cm x 110 cm-es négyzetes pályát kapunk. A pallókat akár lejtős módon is hozzáilleszthetjük a zsámolyokhoz, így emelkedő vagy lejtő is beépíthető a pályába. A lejtős kialakítást nem csak oly módon végezhetjük el, hogy a palló egyik felét egy zsámoly tetejéhez illesztjük, a másik felét pedig a földön hagyjuk, hanem a zsámolyok alján is található illesztési pont, így akár két zsámoly között is lehet lejtős kialakítást létrehozni.

Kettő vagy több szett vásárlása esetén már hosszabb és összetettebb pályákat is összeállíthatunk, így kiváló segédeszköz akár óvodák vagy bölcsődék számára is. Kültéren és beltéren egyaránt használható, tisztítása könnyen megoldható nedves törlővel vagy szappanos vízzel. Minden elem csúszásmentes kialakítású, a pallók terhelhetősége max 40 kg.

Az egyensúlyozó készletet 2 éves kortól ajánljuk. Az eszköz összeállítása és a használata is szülői jelenlétet igényel. A készlet össztömege dobozában kb. 6 kg, csomagolt mérete pedig 70 x 35 x 25 cm.

(A termék méreteiből adódóan Foxpost csomagautomatában nem helyezhető el.)

 

Személyes tapasztalatok:

Az egyensúlyozó készlet zsámolyai egymásba illeszthetőek, így viszonylag kis helyen is tárolható, ha éppen nem használjuk. A zsámolyok alja külön tapadó műanyag réteget kapott. A 11-12 cm-es magasság pont ideális, már kialakítja a „magasság” érzetet a gyermek számára, míg ha leesik, félrelép a pallón, az nem okoz gondot.

Már a játék összeállítása is izgalmas feladat lehet, melybe bevonhatjuk a gyermeket.  A Baby Gym mozgásfejlesztő egyensúlyozó készlet kiváló lehetőséget biztosít a gyerekek számára az egyensúlyközpont trenírozására otthoni környezetben. Többféle összeállíthatóságának köszönhetően nem válik unalmassá a játék, újabb és újabb pályákat tudunk elkészíteni a gyermek számára. A zsámolyok különböző színe segíti az instrukciókat (pl. most a sárga irányába menj tovább).

További információk

Méretek70 × 35 × 25 cm
Életkor

2+

Gyártó

Tatamiz

Kategória

Mozgásfejlődést segítő eszközök

Anyagösszetétel

Műanyag

Egyensúlyozó készlet – Tatamiz termékről 1 értékelés

  1. Erika

    Szuperül feldobja az ovis torna orat.

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Cikkszám: TA02