Barion Pixel Skip to content
magni

Domino játék fa dobozban – Magni

2.290 Ft

A jól ismert Domino játék éppen olyan retro külsővel, ahogyan arra sokan emlékszünk!

Kifutott termék, sajnos már nem forgalmazzuk. Kérjük, nézz szét a többi retro játékunk között: Retro játékok

A termékről többet is megtudhatsz lentebb a „Leírás” részben!

Kategória: Retro játékok
Életkor: 3+ év
Gyártó: Magni
Cikkszám: MG1859


Szállítási és fizetési részletekről bővebben >>>itt<<< olvashatsz.

Elérhetőség: elfogyott

Domino játék fa dobozban

Ismertető:

A dán Magni által gyártott domino játék az egyik kedvencünk a Retro kategórián belül. A gyártónak sikerült életre keltenie ugyanazt a formavilágot, melyre réges-régről emlékszünk. A fa doboz autentikus díszítést kapott, benne pedig 28 fekete domino lapul. A dominók festése és mintázata abszolút a régi időket idézi, kézbe venni őket olyan érzés, mintha egy jó állapotban megmaradt, több tíz éves készletet tapintanánk.

Egy darab domino mérete: 4.3 cm x 2 cm x 0.5 cm. A doboz mérete: 16.5 cm x 5.5 cm x 4 cm.

 

A klasszikus domino játék szabályai:

Fordítsuk fejjel lefelé az összes dominót és helyezzük a játéktér közepére. Minden játékosnak (2-4 személy) ki kell választania hét dominót találomra a 28 domino közül, ha esetleg maradnak darabok, azok alkotják a talont. A saját dominóinkat állítsuk fel magunk elé az élükre oly módon, hogy mi lássuk az összeset, de ellenfeleink számára takarva legyenek. Döntsük el, ki legyen az első játékos, aki kitesz egy dominót az asztalra a fehér pontokkal felfelé.

A soron következő játékosnak a saját dominói közül kell választania egy olyat, melyen ugyanannyi fehér pont szerepel, mint a lent lévő domino sorozat első vagy utolsó dominóján. Ha a játékos nem tud a sorhoz csatolni egy újabb elemet a nála lévő dominókból, akkor a talonból kell felvennie egy új darabot magának. Az a játékos nyer, aki elsőként tudja lerakni az összes nála lévő domino darabot.

A játékot lehet pontokra is játszani. Amikor valaki megnyeri a játékot, az ellenfelei annyi pontot kapnak, amennyi fehér pötty az összes megmaradt dominójukon található. A játéksorozatot értelemszerűen az nyeri, akinek a legkevesebb pontja van a legvégén.

További információk

Méretek16,5 × 5,5 × 4 cm
Életkor

3+

Gyártó

Magni

Kategória

Retro játékok

Anyagösszetétel

Fa

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Domino játék fa dobozban – Magni” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Cikkszám: MG1859