Barion Pixel Skip to content
buki france logo

Csillagászati távcső gyerekeknek – teleszkóp – Buki

16.390 Ft

Egy igazi teleszkóp az ovis, kisiskolás korosztály számára tervezve!

A termékről többet is megtudhatsz lentebb a „Leírás” részben!

Kategória: Felfedező, tudományos eszközök
Életkor: 4+ év
Gyártó: Buki France
Cikkszám: BU9004


Szállítási és fizetési részletekről bővebben >>>itt<<< olvashatsz.

Elérhetőség: elfogyott

Csillagászati távcső gyerekeknek – teleszkóp

Ezt a terméket sajnos már nem forgalmazzuk, helyette az alábbi csillagászati távcsövet ajánljuk:

csillagászati teleszkóp gyerekeknek - csillagászati távcső gyerekeknek
GeoSafari Vega 360 csillagászati teleszkóp

A Buki France által tervezett csillagászati távcső az ovis és kisiskolás korosztály számára egy szuper felfedező eszköz. A teleszkóp már 4 éves kortól használható, magas minőségű műanyagból készült, lekerekített élekkel rendelkezik. Használata rendkívül egyszerű, mindössze egyetlen élességállító tekerővel rendelkezik. Az eszköz két részletben érkezik a dobozában, a teleszkóp mellett egy háromlábú állványt is találunk. Ezt az állványt egy gyors pattintással hozzá is tudjuk csatlakoztatni a teleszkóp testéhez és már használhatjuk is. A teleszkóp 360 fokban körbe forgatható és természetesen fel-le irányba is gördülékenyen mozgathatjuk. A 30 cm-es állvány három lába egymástól teljesen függetlenül változtatható, így akár sziklás terepen is könnyen kiegyensúlyozhatjuk a teleszkópot. A 35mm-es optika 15-szörös nagyítást biztosít, mely egyaránt alkalmas távoli épületek, tájak, állatok, de akár a Hold és a csillagok megfigyelésére is.

FONTOS: Ez a csillagászati távcső gyerekeknek lett tervezve, a távcső része (ahol belekukucskálunk) az ő méretükre lett igazítva, hiszen nekik még közelebb vannak a szemeik egymáshoz. Így felnőttek általában csak egy szemmel belenézve tudják használni, egyszerre a két lyukba nézve csak szürkés-elmosódott képet láthatnak.

A teleszkóp fixen rögzített napellenzővel rendelkezik (kék színű műanyag az objektívcső végén), ami az első lencsét nem csak a napsugaraktól, de a fizikai behatásoktól is védi, így az óvatlan kezek összetapicskolni sem tudják olyan könnyen a mélyen ülő lencsét. Az állvány lábai és a forgócsonk is igény szerint feszesebbre húzható csillagcsavarhúzóval.

A dobozban a teleszkóp és az állvány mellett találunk egy 10 pontból álló ötletfüzetet és egy rövid szülői segédlapot is. A 10 tippet tartalmazó ötletfüzet remek kiindulópontot biztosít a teleszkóp használatához, képekkel illusztrált formában mutatja meg, mi mindent lehet érdemes megfigyelni a gyerekeknek ezzel a szuper felfedező eszközzel.

Nézz bele a képes ötletfüzetbe: itt vagy a szülői segédjegyzetbe: itt

 

Tudtad a Buki márkáról?

A Buki France 1992-es alapítása óta meghatározó szereplővé vált az európai játékpiacon. A vállalat rendkívül termékeny, játékfejlesztő csapata mintegy 40 új játékot tervez minden évben. A tervezés során grafikusok, illusztrátorok és tudósok segítségét is igénybe veszik, így kiváló minőségű kreatív, tudományos, fejlesztő eszközöket és játékokat tudnak gyártani. Minden terméküket alaposan tesztelik gyerekek bevonásával, s gyakran a felnőttek számára is elrejtenek egy instrukciós füzetet a játék dobozába. A Buki külön termékportfóliót alakított ki a különböző korosztályok számára, a Játékpszichológia  webáruházában a „Felfedező és tudományos eszközök” kategóriájába a legkisebbeknek szánt termékeikből válogattunk össze kiváló darabokat.

 

További információk

Méretek40 × 14 × 30 cm
Életkor

4+

Gyártó

Buki

Anyagösszetétel

Gumi, Műanyag, Papír/Karton, Üveg

Kategória

Felfedező, tudományos eszközök

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Csillagászati távcső gyerekeknek – teleszkóp – Buki” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Cikkszám: BU9004