Barion Pixel Skip to content
johntoy játék

Speedball kooperációs játék – Johntoy

3.790 Ft

Milyen gyorsan tudtok ütemre együttműködni? A Speedball kooperációs játékkal megtapasztalhatjátok!


Szállítási és fizetési részletekről bővebben >>>itt<<< olvashatsz.

Speedball kooperációs játék – Johntoy

Kifutott termék, kérjük, nézz szét a többi –> Mozgásfejlődést segítő <– termékünk között!

Ismertető:

A Speedball egy olyan játék, mely két személy kooperációját, együttműködését igényli. A játék lényege, hogy a kötélre függesztett labdát ide-oda mozgassuk a két játékos között. Ehhez azonban a játékosoknak össze kell dolgozniuk: amikor egyikőjük szétnyitja a karjait, hogy elinduljon tőle a labda, akkor a másiknak össze kell zárnia a kezeit. A labda így átsuhan a túloldalra. Amint megérkezik, a játékosnak szét kell nyitnia a kezeit, hogy a labda elinduljon visszafelé, majd az első játékosnak pedig össze kell zárnia. A labda így ütemesen oda-vissza fut majd a kifeszített kötélen. Minél ügyesebben csinálják a játékosok, annál gyorsabb lesz a labda és annál nagyobbakat tud majd puffanni minden egyes érkezéskor, „becsapódáskor”.

A Speedball kooperációs játék kiválóan fejleszti a gyerekek együttműködő képességét, hiszen ritmusosan kell – egymást és a labdát figyelve – együtt dolgozni! Három és hat év között szülői segítséget igényel a játék, míg hat évnél idősebbek egymással is könnyedén eljátszanak.

A labda mérete 18 x 12 cm, a kötél hossza pedig 2 méter 70 cm.

A játékot többféle színben is gyártja a Johntoy, a Játékpszichológia kínálatában a zöld és a sárga változatot tudod megvásárolni!

Fontos: a játékot három évesnél kisebb gyermek közelében nem hagyhatjuk, mert hosszú kötéllel rendelkezik, ami veszélyt jelenthet számára.

További információk

Méretek18 × 12 × 12 cm
Életkor

3+

Gyártó

Johntoy

Kategória

Mozgásfejlődést segítő eszközök

Anyagösszetétel

Műanyag, Textil

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Speedball kooperációs játék – Johntoy” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Cikkszám: