Barion Pixel Skip to content
learning resources játékok

Kézügyesség fejlesztő csipesz – 12 db – Learning Resources

(3 vásárlói vélemény)

6.990 Ft

A krokodilcsipesz kiváló segítőtárs a kézügyesség és a szem-kéz koordináció fejlesztéséhez! Hatféle színt, 12 darab csipeszt tartalmaz a készlet!


Szállítási és fizetési részletekről bővebben >>>itt<<< olvashatsz.

Elérhetőség: készleten

Kézügyesség fejlesztő csipesz – 12 db

A Learning Resources krokodil formájú csipesze egy kézügyesség fejlesztő eszköz. Kifejezetten a kisebb gyerekek (2+ korosztály) kézméretéhez lett tervezve, elősegíti a csippentő mozdulat megfelelő kialakulását. Bármilyen tárgy felcsippenthető vele, melynek egyik oldala belefér a krokodil közel két centiméteres szájába, legyen az radír, üveggolyó, legó, ceruza, építőjáték, stb.

Mielőtt elkezdene játszani vele a gyermek, fontos, hogy megmutassuk neki a csipesz helyes fogását, valamint azt, hogyan lehet vele nyitó-záró mozdulatokat végezni, csippenteni. A cél, hogy rutinszerűen elsajátítsa a csipeszfogást, mielőtt önállóan kezdi el használni.

A csipeszek krokodil formájuknak köszönhetően akár bábozáshoz is használhatóak, lehet őket „beszéltetni” vagy akár „megetetni” valamivel.

A 12 darabos kézügyesség fejlesztő csipesz hat különböző színben található a dobozban, így minden színből két csipeszt tartalmaz a készlet. Az ár 1 dobozra, azaz 12 csipeszre vonatkozik.

Ideális óvodák, fejlesztőházak számára!

Egy csipesz mérete 9 cm x 4 cm x 2 cm.

A krokodilcsipesz mellé ajánljuk a Háromujjas finommotorika fejlesztő csipeszt is!

Tudtad a Learning Resources-ról?

Az amerikai Learning Resources 1984 óta folyamatosan gyártja a jobbnál jobb játékait, mára az innovatív, egyedi tervezésű fejlesztőjátékok jeles képviselőivé váltak. A Learning Resources különösen nagy hangsúlyt fektet a játékok tervezése során a STEM készségekre (Science, Technology, Engineering, Matematics), így olyan játékok hagyják el a cég gyárait, melyek segítik a gyermekek számolással, mennyiségek értelmezésével, problémamegoldással és logikus gondolkodással kapcsolatos képességeinek fejlődését.

További információk

Méretek9 × 4 × 2 cm
Életkor

2+

Gyártó

Learning Resources

Kategória

Finommozgást segítő eszközök

Anyagösszetétel

Műanyag

Kézügyesség fejlesztő csipesz – 12 db – Learning Resources termékről 3 értékelés

  1. Ormai Tamásné

  2. Névtelen

  3. Névtelen

    Korrekt, pontos webáruház.

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

EAN: 765023029635Cikkszám: LER2963Termékkategória:Termék cimkék: ,