Barion Pixel Skip to content
flycatcher termékek

Smart Sketcher 2.0 projektor

32.990 Ft

A Smart Sketcher egy különleges rajzolást segítő projektor, mely lépésről lépésre segít akár bonyolultabb rajzok elkészítésében is!


Szállítási és fizetési részletekről bővebben >>>itt<<< olvashatsz.

Elérhetőség: készleten

Smart Sketcher 2.0 projektor

A Smart Sketcher 2.0 projektor a sikeres Smart Sketcher első kiadásának továbbfejlesztett változata. A projektor segítségével a gyerekek könnyebben tudnak összetett rajzokat készíteni, a vetítő segíti őket a lépésről lépésre történő rajzolás során.

A doboz tartalma:

 • Smart Sketcher projektor állvánnyal
 • SD memóriakártya előtelepített rajzokkal
 • USB kábel

A projektor könnyen összeszerelhető, a memóriakártyára telepített 60-nál is több rajzfeladat pedig hosszú szórakozást és rajztanulást biztosít! A Smart Sketcher használata egyszerű, csak helyezzük be a memóriakártyát a tetején, válasszunk egy rajzot, majd nyomjuk meg a Kezdés (négyzet) gombot és már rajzolhatunk is. A projektor lépésről lépésre vetíti ki a képet, így a gyerekek könnyen követhetik az utasításokat, míg teljesen el nem készül az alkotás.

A Smart Sketcher 2.0 rajzoló projektorhoz letölthető egy ingyenes alkalmazás is telefonunkra, melynek segítségével nem csak könnyebben navigálhatunk a rendelkezésünkre álló rajzok között, de akár általunk készített fotót is átküldhetünk a projektorra. Az így kivetített vázlatrajzok egészen különleges rajzélményt biztosítanak.

A projektor kitűnő választás óvodás vagy kisiskolás korú gyerekek számára, használata hozzájárulHat a grafomotoros készségek fejlődéséhez, miközben kreativitásra és alkotásra ösztönzi őket. A rajzokat a saját tempónkban készíthetjük el, így minden gyermek a számára kényelmes ütemben tud rajzolni.

A rajzoló projektort 5 éves kortól ajánljuk!

 

Hasznos információk:

 • A rajzolási funkciók a projekToron lévő gombokkal vagy a telefonos alkalmazással egyaránt vezérelhetőek.
 • Ha homályos a vetített kép, próbáljunk meg állítani a fókuszállító gombon.
 • A projektor lába kihúzható, mely nem csak stabilizálja a vetítőt, de az előtte lévő papírlapot is pozícionálja.
 • A letölthető alkalmazásban lehetőségünk van előfizetést is vásárolni, melyek minden hónapban újabb és újabb rajzokat biztosítanak számunkra. Az olcsóbb előfizetéssel 5, míg a drágábbal 20 képet tölthetünk le havonta a projektorunkra.
 • Ha engedélyezzük az alkalmazásnak, hogy hozzáférjen a telefonunkon tárolt fotókhoz, akkor azokból is képes vázlatrajzot készíteni, majd átküldeni a projektorra, hogy az kivetítse számunkra.
 • A projektor dobozában egy USB kábelt találunk, melyet szinte bármilyen telefontöltő adapterbe bedughatunk (5 V és min. 1.2 A szükséges). A projektort így hálózati áramforrásról kényelmesen működtethetjük.
 • A projektor 4 darab D típusú (góliát) elemmel is használható, így akár utazáshoz is magunkkal vihetjük.
 • Ne csatlakoztassuk az USB kábelt közvetlenül asztali számítógéphez vagy laptophoz, használjunk hálózati adaptert (telefontöltő adaptert)!

 

Magyar nyelvű TV reklám a projektorról:

További információk

Életkor

5+

Gyártó

Flycatcher

Anyagösszetétel

Fém, Műanyag

Kategória

Fejlesztő kütyük

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Smart Sketcher 2.0 projektor” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

EAN: 854617005176Cikkszám: SMSK01Termékkategória:Termék cimkék: , ,