Barion Pixel Skip to content
educational insights

Fejszámolás gyakorló és számológép – 2 in 1 – Math Whiz – Educational Insights

18.360 Ft

Egy szuper segítőtárs a fejben számolás gyakorlásához, ráadásul hagyományos számológép funkcióval is rendelkezik!


Szállítási és fizetési részletekről bővebben >>>itt<<< olvashatsz.

Elérhetőség: készleten

Fejszámolás gyakorló és számológép – 2 in 1 – Math Whiz

Az Educational Insights fejszámolást gyakoroltató eszközével nemcsak a matematikai alapműveleteket lehet alaposan begyakorolni, de még egy mutatós számológépként is funkcionál. Az elektronikus játék részletes billentyűzettel és kijelzővel rendelkezik, ahol a gyermek azonnal vizuális visszaigazolást kap a feladat megoldásáról. Egy mosolygós fej jelzi nekünk vidáman, ha helyes a megoldásunk, míg egy „gondolkodós” fej mutatja, ha valamit rosszul csináltunk.

A terméket 6 éves kortól ajánljuk!

A fejszámolás gyakorló elektronikus kütyü az alábbi különleges funkciókkal rendelkezik:

  • a képernyőn azonnal emoji visszajelzés a megoldásról
  • néma üzemmód a csendes gyakorláshoz
  • átváltás kalkulátor funkcióra
  • törlés gomb a megoldás javításához, helyesbítéshez
  • Challenge gomb extra kihívás választásához
  • időmérő funkció

Kalkulátor üzemmódban a játék hagyományos számológépként funkcionál.

Gyakorló üzemmódban először arról kell döntenünk, milyen műveletet szeretnénk gyakorolni: összeadás, kivonás, szorzás, osztás. Nyolc különböző nehézségi szint közül kell választanunk, majd indulhat is a játék! Egy játékmenet összesen 10 feladványt tartalmaz. Helyes válasz esetén mosolygós arc jelenik meg a kijelzőn (hanghatással együtt), rossz válasz esetén pedig „gondolkodós” emojit kapunk. A játék a rossz válaszokat elmenti és később megismétli, így a kör addig folytatódik, amíg mind a 10 feladatot helyesen meg nem oldjuk. Ha mindegyikre válaszoltunk, kapunk egy gratuláló üzenetet és megjelenik az idő is, melyet a megoldáshoz használtunk. Ezután választhatunk, hogy visszamegyünk a főmenübe, vagy újrajátszuk ugyanazt a feladat sorozatot, megpróbálva javítani az előző időnkön.

Kihívás módban az a feladatunk, hogy a kijelzőn sorban megjelenő (egyre több és több) szám közül megjelöljük azokat, melyeket összeadva 10-et kapunk. Például ha megjelenik 2, 7, 8, akkor a 2-est és 8-ast nyomjuk meg, így ezek a számok eltűnnek. A játék folyamatosan új számokat ír ki, s nekünk gyorsan el kell tüntetnünk a 10-es összeget adókat. A játék addig tart, amíg már nem bírjuk követni az iramot és egyszerre már 8 szám kerül a képernyőre. Ha ügyesek vagyunk és már 100 alkalommal sikerül 10-es összeget találnunk, akkor jön a következő szint, ahol fokozódik a számok megjelenési sebessége. Összesen 5 nehézségi szint van és nincs időbeni felső határ, így tényleg csak rajtunk múlik, hogy meddig bírjuk szusszal a ‘kihívást’!

 

A fejszámoló által előhívott készségek:

szem-kéz koordinációkoncentrációlogikaszámfogalomszámolásfeladattudatkitartáskudarctűrésönbizalom

A készülék 2 darab LR03 / AAA (mini ceruza) elemmel működik, melyet a csomag nem tartalmaz. A termékhez való elemeket -> itt is tudsz <- vásárolni. A termék száraz vagy enyhén nedves ruhával tisztítható.

További információk

Méretek23 × 19 × 6 cm
Életkor

6+

Gyártó

Educational Insights

Anyagösszetétel

Műanyag

Kategória

Fejlesztő kütyük

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Fejszámolás gyakorló és számológép – 2 in 1 – Math Whiz – Educational Insights” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

EAN: 086002088994Cikkszám: EI8899Termékkategória:Termék cimkék: ,