Barion Pixel Skip to content
miniland játékok

Fűzős készségfejlesztő játék – Miniland

12.790 Ft

Készségfejlesztő fűzős játék, ahol a gyerekek különböző karaktereket öltöztethetnek fel! Kiváló finommotorika fejlesztő játék!


Szállítási és fizetési részletekről bővebben >>>itt<<< olvashatsz.

Elérhetőség: készleten

Fűzős készségfejlesztő játék – Miniland

A fűzős készségfejlesztő játék tartalma:

  • 6 db gyermek figura
  • 6 db felfűzhető nadrág
  • 6 db felfűzhető pulóver
  • 6 db fűzőtű és fonalak
  • 6 db kitámasztó
  • 1 játékfüzet

Ez a 30 darabos fűzős készségfejlesztő játék a Miniland kínálatából egy igazán egyedi fejlesztőjáték. Hat különböző gyermekfigurát tudunk felöltöztetni nadrággal és pulóverrel oly módon, hogy a kiválasztott ruhadarabot egy fonál segítségével hozzáfűzzük a figurához. A fűzést végezhetjük szabad kézzel vagy a mellékelt „fűzőtűkkel” is, a játék így kétféle mozdulatsort is fejleszt, gyakoroltat.

A játék 3 éves kortól használható és kezdetben szülői, nagyszülői segítség bevonását javasoljuk! Amint a gyerekek elsajátítják a fűzés alapvető mozdulatait, már egyedül is képesek lesznek elfoglalni magukat a játékkal.

A játék egy rendkívül praktikus, csavaros fedéllel rendelkező műanyag dobozban érkezik.

 

A fűzős játék által előhívott készségek és képességek:

erőadagolásfinommotorikaszem-kéz koordinációszínfelismeréskoncentrációfeladattudatkitartásönbizalom

A fűzés az egyik legjobb technika a finommotorikus készségek előhívására, gyakorlására. Az ismétlődő apró mozdulatok precíz erőadagolást és folyamatos szem-két koordinációt kívánnak meg. A gyerekfigurák fűzése során a gyermek folyamatos taktilis ingerekhez jut. Egy teljes fűzés komoly összpontosítást, koncentrációt igényel, hiszen ügyességtől függően akár időben is sokáig tarthat, miközben a gyermeket a feladattudata tartja benne a munkában. A kitartás meghozza a gyümölcsét, egy megfűzött és felöltöztetett figura hozzájárul az önbizalom erősödéséhez, büszkén lehet mutogatni a szülőknek és begyűjteni a dicséreteket! Nemcsak a fűzés maga, hanem a cipőfűzők eltávolítása, lyukról lyukra történő kihúzogatása is megdolgoztatja a már említett készségeket és képességeket!

 

Személyes tapasztalatok és alternatív játéklehetőségek:

A Miniland fűzős játéka különleges játékélményt nyújt, a gyermekfigurák öltöztetése izgalmas feladata, a játék műanyag doboza pedig remek tartója a játéknak. Az állatkák kedvesen illusztráltak, kellően méretesek a kis kezeknek, különösen jó elgondolás a színek megjelenése a körvonalak mentén. A fűzők (gyakorlatilag színes cipőfűzők) jó minőségűek, nem foszlanak hosszabb használat során sem. Tökéletes elfoglaltság a finommotorikus készségek és a szem-kéz koordináció játékos fejlesztésére, a koncentráló képesség növelésére. Remek kikapcsolódás szülőknek is!

 

Ha tetszett a Fűzős készségfejlesztő készlet játékleírása, olvasd el a Szemlélet oldalunkat is, melyben a jatekpszichologia.hu gyerekjáték webáruház 100 darab játékának kiválasztása során alkalmazott koncepciónkat ismertetjük.

További információk

Méretek21 × 12 × 13 cm
Életkor

3-6 éves kor

Gyártó

Miniland Educational

Kategória

Fejlesztő játékok

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Fűzős készségfejlesztő játék – Miniland” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük