Barion Pixel Skip to content
djeco játékok

Contigloo első számolós játék – Djeco

(1 vásárlói vélemény)

6.590 Ft

A Contigloo egy kiváló játék a számolás alapjainak megismeréséhez, az összeadás és kivonás játékos gyakorlásához az ovis korosztály számára!

Szállítási és fizetési részletekről bővebben >>>itt<<< olvashatsz.

Elérhetőség: készleten

Contigloo első számolós játék – Djeco

Játékismertető:

A Contigloo az összeadás és kivonás világába repíti el a gyerekeket kedves eszkimók és pingvinek segítségével. A fából készült játéktáblára a 20 darab feladatkártya egyikét kell beállítanunk, majd a gyerekeknek a kártyán látható számú pingvineket és eszkimókat kell felhelyezniük a táblára. A kártya megfordításával pedig leleplezzük a megoldást, így a gyermek saját maga ellenőrizheti, hogy jól oldotta-e meg a kihívást.

A játékdoboz mérete: 22,5 x 22,5 x 3,5 cm.

 

A Contigloo első számolós játék által előhívott készségek és képességek:

szem-kéz koordinációlogikaszámfogalomszámolásönbizalomfeladattudat

A Contigloo nagyszerű lehetőséget teremt a számfogalom, az ötig történő számolás gyakorlására, miközben a kis bábuk kezelése, pozíciókba helyezése a szem-kéz koordinációt is trenírozza. A játék apró sikerélményekkel járul hozzá az önbizalom növekedéséhez, a feladatkártyák kezelése és a feladatok szisztematikus elvégzése pedig a gyermek feladattudatát erősíti.

 

Személyes tapasztalatok és alternatív játéklehetőségek:

A Djeco a tőle jól megszokott minőségben egy újabb kreatív játékot alkotott. A Contigloo kivételes zsenialitással rejti az eszkimók és pingvinek pakolgatása mögé az összeadás és kivonás matematikai műveleteit, így a gyerekeknek szó szerint játékosan fejlődhet a számfogalma és a mennyiségek értelmezése. A játékot 3-6 éves korosztály számára ajánljuk!

 

Tudtad a Djecoról?

A Djeco egy családi vállalkozás Franciaországban, melynek gyökerei az 1950-es évekre nyúlnak vissza. A cég anyáról fiúra szállt, mely a ’90-es években kapott igazán új lendületet, amikor Frédéric Michel Dalés megtervezett egy sor fejlesztő játékot, melyek formabontóak voltak és egyedi művészi jellegzetességekkel rendelkeztek az akkori játékpiacon. A Djeco azóta is a minőségi, összetéveszthetetlen designnal és esztétikummal rendelkező fejlesztő játékok műhelye, mely a 2000-es években megjelent kézműves készleteivel a kreatív és alkotó időtöltést is forradalmasította.

Neves grafikusok és illusztrátorok tervezik a termékeket, melyeknek sokszor már maga a csomagolása is gondosan tervezett, minőségi alapanyagokból készült, így strapabíró és időtálló is egyben. A Djeco mára meghódította az egész világot, számos országban – köztük hazánkban is – a minőségi, művészi igényességgel megtervezett, magával ragadó szín- és formavilágú játékok védjegyévé vált.

 

Ha tetszett a Contigloo első számolós játék leírása, olvasd el a Szemlélet oldalunkat is, melyben a jatekpszichologia.hu gyerekjáték webáruház 100 darab játékának kiválasztása során alkalmazott koncepciónkat ismertetjük.

További információk

Méretek22,5 × 22,5 × 3,5 cm
Gyártó

Djeco

Kategória

Fejlesztő játékok

Anyagösszetétel

Fa, Papír/Karton

Életkor

3-6 éves kor

Contigloo első számolós játék – Djeco termékről 1 értékelés

  1. Névtelen

    Kiváló játék, amely fejleszti a gyerek gondolkodását

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük