Barion Pixel Skip to content

Szállítási és fizetési módok

Szállítási módok

Kosárérték:
0 - 19.999 Ft
Kosárérték:
20.000 Ft - 29.999 Ft
Kosárérték:
30.000 felett
Utánvét díja
GLS házhozszállítás1.790 Ft990 Ft0 Ft+490 Ft
GLS CsomagPont / automata1.390 Ft690 Ft0 Ftnincs lehetőség
FOXPOST csomagautomata1.290 Ft790 Ft0 Ftnincs lehetőség

 

  Mikor kapod meg a megrendelt terméket?
GLS házhozszállítás 16.00 óráig feladott rendelésnél: megrendelés napja + 2 munkanap (pl. hétfő délelőtti rendelésnél szerdán szállítja házhoz a futár)

16.00 óra utáni rendelésnél: megrendelés napja + 3 munkanap (pl. hétfő esti rendelésnél csütörtökön szállítja házhoz a futár)

GLS CsomagPont / Automata 16.00 óráig feladott rendelésnél: megrendelés napja + 2 munkanap (pl. hétfő délelőtti rendelésnél szerdán kerül a csomag a csomagpontra/automatába)

16.00 óra utáni rendelésnél: megrendelés napja + 3 munkanap (pl. hétfő esti rendelésnél csütörtökön kerül a csomag a csomagpontra/automatába)

FOXPOST csomagautomata Megrendelés napja + 2-4 munkanap (pl. hétfői rendelésnél szerda és péntek között kerül a csomag az automatába).

 

A Játékpszichológia online webáruházként működik, személyes átvételt nem tudunk biztosítani.

 

GLS házhozszállítás

A házhozszállítás díja 19.999 Ft-os kosárértékig 1.790 Ft Magyarország teljes területén. 20.000 Ft-ot elérő kosárérték esetén a szállítási díj 990 Ft-ra csökken. 30.000 Ft-ot elérő rendelés esetén a szállítás díjtalan. A csomagok kiszállítását szerződött partnerünk, a GLS futárszolgálata végzi. A megrendelt csomagot 8 és 17 óra között kézbesítik, egy 3 órás időintervallumot előre megadva a vásárló számára.

A házhozszállítás előnyei:

 • kényelmes: a futár az ajtóig viszi a csomagod
 • megbízható: az általunk egy adott napon feladott csomagot a következő munkanap biztosan kiszállítja a futárszolgálat
 • precíz: emailben értesítenek egy 3 órás időintervallumot megadva a várható érkezésről
 • sikertelen kézbesítés esetén másnap újra próbálkozik a futár, melynek nincs plusz költsége

 

GLS CsomagPont / Automata

A megrendelt termékeket GLS CsomagPontra is kérheted, melyből országszerte több mint 1000 átvevőhely áll a rendelkezésedre. A GLS csomagautomatákat is üzemeltet, országosan mintegy 600 db automata közül választhatsz. A GLS CsomagPont / Automata választásának díja 1.390 Ft,  20.000 Ft-ot elérő rendelés esetén 690 Ft, míg 30.000 Ft-ot elérő rendelés esetén a szállítás díjtalan. Automatába a feladható csomag maximális mérete: 42*51*39 cm. Automatába történő szállítás esetén  a csomag átvételére 5 munkanap áll rendelkezésre, GLS CsomagPontba történő szállítás esetén érvényes személyi okmány bemutatásával szintén 5 munkanap áll rendelkezésre.

A GLS CsomagPontok és Automaták listáját itt találod:

https://gls-group.com/HU/hu/depo-csomagpont-kereses

 

FOXPOST csomagautomata

A megrendelt termékek kiszállítását országszerte több mint 800 FOXPOST csomagautomába is kérheted, melynek díja egységesen 1.290 Ft, 20.000 Ft-ot elérő rendelés esetén 790 Ft, míg 30.000 Ft-ot elérő rendelés esetén a szállítás díjtalan. Az alábbi térképes keresővel meg tudod nézni, mely automata van a közeledben. A megrendelt csomagot a rendelést követő munkanap átadjuk a FOXPOST részére, melyet várhatóan 2-3 munkanap múlva kézbesítenek az általad kiválasztott csomagautomatába.

A FOXPOST csomagautomata előnyei:

 • jelenleg az egyik legolcsóbb szállítási mód hazánkban
 • nem kell futárhoz alkalmazkodnod, saját időbeosztásod alapján eldöntheted, mikor veszed át a csomagot a kiválasztott automatánál a FOXPOST által megadott határidőn belül
 • a kültéri automaták 0-24 órában működnek, a beltériek hosszú nyitvatartással elérhetőek
 • csomagodat online is nyomon követheted a Foxpost csomagkövetés oldalán
 • a csomagátvétel „érintésmentes”, nincs személyes kontaktus a futárral FOXPOST automatán keresztül
 • a FOXPOST csomagautomaták száma dinamikusan bővül, mely már meghaladja a 700-at is országszerte, így a FOXPOST ma Magyarország legnagyobb csomagautomata-hálózata
 • tanulmányok alapján „zöldebb” megoldás csomagautomatát használni, mint házhozszállítást igénybe venni

FOXPOST csomagautomata kereső:

 

Fizetési módok

Banki előre utalás

A megrendelést követően visszaigazoló levélben küldjük az átutaláshoz szükséges adatokat. Amint megérkezik az átutalt összeg számlaszámunkra, a megrendelt termékeket összekészítjük és az utalás időpontjától függően 24 illetve 48 órán belül átadjuk szállításra.

Bankkártyás fizetés

Weboldalunkon biztonságosan tudsz bankkártyáddal is fizetni. A megrendelés véglegesítése után egy felugró ablakban kell megadnod a bankkártyád adatait. A teljes tranzakció a Barion Zrt. rendszerén keresztül valósul meg (további információ: ÁSZF), semmilyen bankkártyaadat nem jut el hozzánk és nem tárolódik a jatekpszichologia.hu szerverén. 2021. január 1-től minden online bankkártyás fizetés alkalmával a vásárlónak hitelesítenie szükséges a vásárlást egy biztonsági kód megadásával. Rendszerint a bankod által biztosított mobiltelefonos alkalmazásba kell belépned, majd ott megadnod a PIN kódodat és engedélyezni a vásárlást. A fizetési folyamat csak ezután tud sikeresen lezárulni.

Utánvétes fizetés

Házhozszállítás választásánál tudsz utánvéttel is fizetni. A futárnál készpénzben vagy bankkártyával lehetséges a fizetés. Az utánvétes fizetés kezeléséért a futárszolgálat külön díjat számol fel, így ezt a fizetési módot plusz 490 Ft-os díj ellenében tudjuk biztosítani vásárlóink számára, mely hozzáadódik a rendelés végösszegéhez. Foxpost illetve GLS CsomagPont szállítási mód választásánál nincs lehetőség utánvétes fizetésre.

 

jatekpszichologia.hu szállítási és fizetési módok

0
  0
  Kosár: